Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORDU SPOR İYİ TAKIM KURUYOR..

 

Ankara da ki turnuvada oynayan Ordu spor takımı, aldığı oyuncuların kalitesini  ve saha içi uyumunu, eksiğini görme imkanı  buldu. 70 milyon insanda bu maçları  izledi. İki maçta da lig tecrübesi olan takımlar la oynayan ve özellikle yeni futbolcularının formu ile sahada verdiğinin karşılığını alacağını gören teknik heyet ile yönetim, biraz of dedi.

Kaleci, sağbek, sağaçık, orta sahaya yapılan transferler için hem Metin hoca hem de başkan memnun, şimdi stopere Sivaslı Sedat ı da alan,  sola Clio da eklenip bu takıma girecek, bence Ordu spor ilk sezonunu  sıkıntısız   geçirecek. Bundan şüphem yok. Tanıdık, deneyimli futbolculara sahibiz. Teknik heyetin kafası rahatladı. Kendilerini lige verebilecek kadar.

Sahalarda yetişecek hızda çalışma içinde kulüp binası da hazır. Ordu sporda forma giyecek isimler üç beş yıldızlık otel havasına geliyor. Hakkı olanı alsa bu sezon Ordu spor da rahat sezon  geçirse. Bu görüntüsü ile yüzde elli hazır Ordu spor.

İş bundan sonra Metin hocada, ama tek üzüldüğüm, yardım eden el sayısının azlığı, hala Nedim Türkmen takıntısı. Burası Nedim Türkmen e ait iş yeri değil Ordu spor camiası. Beğenmeyen varsa çıkar aday olur ve kongreden güçlü bir şekilde çıkar. Kulübünü de aklında olan planlama ile yönetir.

Şimdi yönetim şampiyon yaptığı takımının başında süper lig havasını yaşasın. Tecrübe kazandılar. Tesislerde modern işler yapılıyor. Mimarların elinde Ordu şehrine layık yakışır kulüp binasını yaptırtıyor başkan. Bunlar gidici değil, kalıcı işler.

Bu sezon bu takım korkulu rüya görmez. Metin hoca hırsını  sporcuya aşılamış. Çalışmaları da iyi. İddialı sözleri de var, hayalimiz ilk altı içinde olmak diyor. Alt yapıya da desteği artırıyorlar.

Gerisi taraftara ve Ordulu sporsevere düşüyor..Tam destek, tam destek…Ama görünen köy şunu gösteriyor ki, ille de santrafor.

Önceki ve Sonraki Yazılar