Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

NESİNE NESİNE KALDIK RİZENİN FESİNE…

 

NESİNE  NESİNE  KALDIK RİZENİN FESİNE…

Hemde pazartesi, hemde gece maçı. Alışık olmadığımız bir zaman diliminde önemli adımları atacağımız 90 dakika. Hoca, sporcular her şeye rağmen başaracağız desede yinede bu işi bitiririz gibi yüksek perdeden gazel okumanın ne zamanı ne yeri.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derlerya işte bu öyle bir zaman. Boğulacak, panik olacak anlar değil. Güçlüyüz öyleyse  bu iş  bizim deme zamanı.Sezon öncesi hakkımız olanı  play-ofta almak nasipmiş,  deme zamanı. Rizede aynı  duygularla dua eder vaziyette. Dostca ve centilmence maç olması dileğimiz.

Metin Diyadin’in bir yanında Trabzon,  Rize havası eserken,  öteki yanında da başında bulunduğu Ordu spor takımının geleceği süper liğ havası. Karışık duygular içinde bir hocanın onur mücadelesi. Galiba bu sefer ince detayları sporcular sahada unutmazsa olacak gibi.

Sezon başından beri yönetim bu iş olacak, Ordu spor play-of yada şampiyonluk yaşatacak bizlere derken çok inançlı idiler. Buna sayın Vali, iş adamlarımız, siyasiler çokfazla inandı. Ellerini güçleri oranında taşın altına soktular. Bugün o inancın son noktalarını koyma anları.

Kimse bu iş  nasıl olacak demesin. Bu işin olması  12 ci adamın sahada,  tribünde olmasına, 90 dakika Ordu Sporunu desteklemesine bağlı. Moral, itici güç ve seyirci dopingi. İlk maç Ordu da ise avantajlı skorla Rizeye gitmeliyiz. Ordanda İzmir e finale.

Bu yüzdende, takımı, oynayan onbiri, taktiksel oyun anlayışını  hocasının ellerine,  sevabı  ve günahı ile bırakıp onların yanında Pazaresi günü saat 20 de olmak her Ordulunun işi olacakki, yarın nerde idi bu taraftarı sizler için kimse demesin. Çıkamazsak suçu yalnız kaldıklarına bağlamasınlar.

O gün  sporcuların, hocanın, yönetimin yanında olacak Ordu insanı. Onlarda bunun karşılığını sahada verecekler ki, el ele final günü tekrar buluşabilelim.

Haydi hayırlısı.

Önceki ve Sonraki Yazılar