Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

MUHARREM CİĞERİM

 

MUHARREM CİĞERİM

Kardeşimizin, değerli arkadaşımızın sevgili evladı 22 yaşında kalp krizi ile onları yasa boğdu. Çok gençti. Allah insanı evlat acısı ile sınamasın. Onun evladı bizim evladımız, acısı bizim acımız, yürekten paylaşıyorum, aynı acıyı yaşamış kadarda yanındayım.

Allah mekanını cennet etsin, ailesine , sevenlerine , arkadaşlarına da sabırlar versin.

AYKUT GÖÇ

Akyazı spor dan 2 yıl önce aldığımız bu yetenekli isim,  Anadolu lisesinde de çok başarılı  okul hayatı ile bize gurur verirken ve Ordu spor alt yapısında başarılı futbolu ve efendiliği ile bizleri çok mutlu ederken, onu da lise son sınıfta, önünde üniversite  sonrasında başarılı bir hayat beklerken kalp krizi sonucu kaybettik.

Ordu spor olarak Allah onu cennet mekan eylesin, ailesine ve sevenlerine arkadaşlarına ise sabır versin.

Onu asla unutmayacağız.

U 15 TAKIMI

Ordu spor alt yapı U 15 takımı Giresun da Türkiye şampiyonu ilk kademede rakipleri ile yaptığı maçları  alarak şampiyon olarak çıktı. Buradaki rakiplerini kutlarken, geçen yıl U 14 olarak Türkiye 2cisi  olan bu takımın bu sezonda hedefinin büyük olduğunu ve sporcuların bunu hak eden oyunları ile yine gönülleri fet ettiğini yazmak istiyorum.

İkinci turda da başarılar. Sizlere şampiyonluk yakışır.

ANTRENÖRLÜK KURSU

ASKF ve TÜFAD işbirliği ile ilimizde açılan C kursu antrenörlük kursundaki arkadaşlarımıza Allah önce sabır sonrada hayırlısı ile kursu bitirmek.

Eskiden Ordu iline futbolcu olarak hizmet etmiş  futbolcu kardeşlerimizin diploma almaları ve onların heyecanı ile de kulüplerimize ayrı bir hareket gelecek olması çok güzel.

Kursun açılmasında emeği olanlara teşekkür ederim.

Bu çok acil olması gereken iş idi, hem kulüpler ve hem de gençler adına.

 

KARAMSAR TABLO, ÇÖKMÜŞ YÜREKLER

Şuan  sanki düşmüş bir takım ,  tüm hayalleri bitmiş insan topluluğu var  karşımda.Yorumcularda bir renk armonisi gibi,  farklı düşünce zenginliği içinde kap kara bir tablo ortaya koyan yazılar yazmışlar. Görünen köy klavuz istemez dercesine de, ha bire vurmuşlar.

Bu zaman o zaman mı? 

Ordu spora, sporcusuna , teknik ekibine yada yönetimine vur kazmayı beline mi yapacağız, nerde büyük ordu spor taraftarı, nerde efsane amigolar ve gruplar?

Bu zaman el ele olma zamanı , destek olma zamanı, birlik içinde dirlik zamanı. Sayın Bahtiyar Köksal ve iki arkadaşımızla tribünde küme düşen takımın yöneticileri olarak otururken, her gün takımın önünde ,arkasında, yanında poz veren, gazete sayfalarını işgal etmişçesine konuşanlardan kimse yoktu, kaçmışlar buhar olmuşlardı o gün.

Önce batan gemiyi onlar terk etmişlerdi.

Sayın Köksal orada, ben orda, iki arkadaşımızda orada  idi. O gün benim için önemli bir gündü, büyük Ordu sporun bir yöneticisi olmaktan çok gurur duymuştum. Yanında idim.Her durumda yanında idim. Amigolarda yanımızda idi.

Şimdi ortada fol yok yumurta yok, moraller tavan yapmış herkes inançlı iken bu başların düşmüş olması hakikaten kötü. Büyük şehrin kocaman insanlarına yakışan bir durum hiç değil. Bu mu büyük şehrin  süper lig takımına, yarınlarında el ,kol, vücut koyup destek olacak güçte taraftar grubu?

Benim inancım son düdük çalana kadar dır, büyüklerden biz böyle gördük. Ordu spora hizmet eden herkeste bu şekilde. Karamsar bir tablo çıkarıp bu takıma kötülük yapacak konuşmaları kim yaparsa bilsin ki o bu takımın asla dostu olamaz. Kesin söylüyorum. Yorum başka karalama, isyan etme bambaşkadır.

Sivas maçına gideceğiz. Yenmek puanlar almak için.

Bu sporculardaki hava güzel, hırslı ve arzulular, kenetlenmişler. Bırakın biraz,” 8 “maç ve  herkesin fikri zikri var. Çok ileri gidip feste yorum yapıp teknik adama akil verenlerin sayısı da azda olsa var. Hocanın kariyeri belli , ismi belli. Kötüde olabilir yanlışta yapabilir. Uyarmak başka, kızıp saldıran, hakaret eden sözler etmekse bambaşka.

Lütfen tam destek, sonuna kadar umutlu olmak.Bu taraftara da bu yakışır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar