Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

MHP DE İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Üç tane aday var. Üçü de bu parti içinde çalışmış bir yerlere gelmiş isimler. Bir tanesi partisini mecliste temsil etmiş, bir tanesi il başkanlığı yapmış diğeri de Fiskobirlik ve Soyada üst düzey çalışmış. Hepsi de ülkücü, hepsi de partisine karşı sadakat içinde. Ama nedense her kesin bir yaptığı tek şey, delege kayıt edip, sonrada mevcut olanın kaydını silmek.

Delegenin gurur duyacağı bir başkanı olur, adamı, bilmeden oy vereceği aslında olmamalı. Onun için tek doğru onu temsil edecek donatımda başkanı olsun, sesi olsun ona yetiyor zaten. Bu kadar önemli bir kongre mücadelesine hatırlamıyorum başka zamanda oldu mu. Şimdi sayın Enginyurt, Şanlı ve Pamuk kongreden mevcut desteği alıp başkan çıkmak. Kim çıkarsa çıksın kazanan MHP il olmalı. İnsanların çoğu küskün ve çekilmiş. İçindeyim.

Kongreden sonrada darılan ayrılan kopanlar olur mu acaba. Niye olacakki?

Sen seçilirsen varsın o olunca olmaz mı, derdimiz. Burası çemik gezek spor takımı kongresi değil, koskoca bir davaya liderlik etmiş partinin il kongresi. Ha o ha bu. Hepsi de MHP için çalışmaya gelecek olan isim. Pazar günü salonda seçim olacak. Partiye yakışacak şekilde. Herkesin de delegeden oy isteyecek olması doğal, seçim sonuçta. İkna eden kazanacak il başkanı olacak.

Şimdi Pazarı beklemek lazım. Eski delegelerin silinmişligi hiç hoş değil. Ülkücünün kalbini kırmak değil amaç, onların sayılarını çoğaltıp Ordu da büyük parti olmaksa amaç, yanlışlardan dönmek lazım, bence.

Sizce..Üçü de ülkücü. Üçü de il başkanlığına layık ta, Ordu da sessizliğe bürünmüş partinin sesi sizce kim olacak ise ona oy verin ki, Ordu da MHP var desin suskun kalmış binlerce ülkücü ve partili…

Yoksa kendime oturacak koltuk için kazandım, oturayım şurada ile gelecek olan kim olursa olsun yalnızlığa her zaman mahkum olacaktır. Ben beni temsil edecek yürekli bir isim istiyorum, tertemiz..

Siz ne istiyorsunuz demem için istediğinize oy vermeniz lazım. O halde Pazar günü kongreye, değil?

Önceki ve Sonraki Yazılar