Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KALABALIK YÜRÜMENİN FAYDASI VAR

 

 KALABALIK YÜRÜMENİN FAYDASI VAR

Orduspor takımı  ilk yarının sonunda iyi bir yerde. Yönetim bu yürüyüşte tüm Ordu’yu yanın da bulmak ve el ele yürümek için hergün bir takım yerlere mesajlar vererek, yardımcı olunmasını istiyor. Pahallı bir yolculuğa Orduspor ve yönetimi ordulularla gitmeli diyorsa başkan, buna sayğı duymak lazım.

Siyaset, iş  ve spordünyası, basın,  Ordu dışında yaşayan tüm iş adamlarımız, bu kadar yüksekte duran, transferlere korkusuzca giren yönetime bence destek olmaları lazım. Ankarada’ki Ordu’yu tanıtım günlerinde, başkan Nedim Türkmen gerekli isimlerle bir araya gelip, onlara bilği vermiş, bu yükün biraz üzerlerinden alınmasını rica etmiştir.

Antalya da kamp yapan Orduspor, transferdede hocanın istediği  İbrahimi almış, forvet hattını güçlendirmiş, birde iyi ve tanınmış ismin üzerinde transfer komitesi titiz çalışma içinde.söylendiğine göre Yıldırayın sakatlığı transferinde engel teşkil etmiş.

Orduspor, sayın Bodur ve Yücel hoca ile şampiyonluğu yaşadı. O günün ne anlama geldiğini iyi bilenlerdenim. Muhteşem duyğuyu, şimdi Orduspor bu ekiple yaşamanın orta yerinde dururken, ben bu yürüyüşte olmak istemiyorum diyecek kaç Ordulu vardır, parmakla göstersenize?

Hiç  kimse.

Dostu, düşmanı  bu bayramı aynı coşku ile yaşar. Bu kadar iyi takıma katkı yapan iş adamlarımızı hepimiz tebrik ediyoruz. Alın terlerini veriyorlar. Takım için heryere severek gidiyorlar. Siyaset bile el ele.

Şimdi Orduspor ikinci devreye kendi evinde hazırlanıp girecek. Yenilenmiş, dinlenmiş, güçlenmiş kadrosu ile. Bu yönetimin yaptığı iş kolay değil. Başkana Allah kolaylık versin,yolun sonuda başıda bilinmez üç denklem. Şimdi nerden bakarsan bak, karşında hep zirve.Onun için mecburiyet ilk temel konu.

Değilmi?

Önceki ve Sonraki Yazılar