Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HARUN ÇAKIR..

 

HARUN ÇAKIR..

 
1970  den beri  yakinen tanıdığım, Hüseyin Ömür sayesinde Dil Tarih Coğrafya fakültesindeki olaylar ve çektiği sıkıntılı yıllar neticesinde bir yürek olduğum sayın Çakır kalp krizi neticesinde öldü deyince Tv, ler, Ordu lu olarak dondum.
 
Ve şunu dedim;” Niye Harun?”
 
Daha yapmaya çalıştığı işleri, Ordu için yıllarca TSE de kaldığı  süre içinde planlayıp ta, bir gün mecliste olursam şunları yapmalıyım  dediği , çok istediği  hayalleri düşünürken aldığımız habere bakın, “Ordu AKP milletvekili sayın Çakırı kaybettik.”
 
Olacak iş mi.
 
Yetmiş  öncesi bir avuç milliyetçiden birileri idik, onlar  Ankara da ben Erzurum da, zaman zaman da gittiğimde yanlarında ülke meselelerini konuşurduk. TSE de ise yanından çıkmaz, sohbetler ederdik Ordu adına, ANAP tan aday oldu, MHP den olmayı arzu etti ve nihayet çok istediği vekilliği AKP ile kazandı.
 
Fakat hizmeti yapmaya ALLAH müsaade etmedi. Aramızdan aldı. Ruhu cennet olsun.
 
Şu anda moralim bozuk. Kardeşimizi kaybettik. Ordu adına söz veren sayın bakanın güvendiği isimlerden biri idi. Çok yazık oldu. İnsanlarda seviyordu. Ona bir yazı yazmıştım. Telefonun niye kapalı diye sitem etmiştim. Biliyordum ki onun gibi bir ismin asla millete kapatacağı ne telefonu nede yüreği olamazdı.
 
Çünkü oda bu sıkıntıları yaşayarak meclise gidendi.  Canım kardeşim, mekanın tekrar cennet olsun. Değerli ve güzel insandın.
 
Ordu seni unutmayacak.



FİTNESS SALONU  ŞART
 
Avrupalı  bunu çözmüş. Avrupa dan gelen sporcular kötüde olsa kuvvet yönünden bizimkilerden ileri. Bu yüzen profasyonel takımlara öncelikli olan bu kuvvet salonu gerçeğini bir küçük modeli ile öncelikle alt yapıya yapmakta fayda var.
 
Bunun için Metin hocada bu konunun  hassasiyetini  ve önemini bildiğinden yapılını önde tutarak başlansın istiyor. Bu konuda   Dursun Altaş mimarını yollayarak, bir ön inceleme yaptırtdı. O daha iyi bilir tabi ki, ama benim arzum yönetimin bu konuların içine girmişken yarım bırakmadan alt yapıyı tamamına erdirmesi.
 
Futbolcu çalışırken saha olayı yerine gelirken, kuvvet olayı  yarım yamalak ya da eksik geliyorsa orda sorun var demektir. Hem Metin hoca hem de diğerleri alt yapının ne denli önem arz ettiğini bilirler. Hassa bir dönemde bir de  bu kadar sıralanmış konuları baştan, sondan alırsak olmaz.
 
Şimdi bu işi de yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ali Ataoğlu, tesisin etrafı, yeni çim saha, soyunma odası alt yap için ve şimdide fitness salonu. Bu kötülük mü yoksa milat mı?
 
O yapı  içinden bir iki isim çıkarda ordu spora maddi ve manevi katkı  yaparsa bu noksansız bir yapının sağlıklı  çalışmasının ürünüdür.
 
Yıllarca bunu istedik. Şimdi top alt yapıda. Sporcu nu yukarıya vermek adına yapacakların yarınlarda olacak için çok önemli. Hemen bunun yapımını çabuklaştıracak işleri yaptırmak için rica edelim.
 
Bu salon alt yapı  için gerçekten öncelikli şart.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar