Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

EVET….

Yorumu yapan,  yazılan köşe yazılarına kendince yazan, konuşan herkesin yüreğindeki Ordu spor aşkına sözümüz olamaz, Ordu sporluluğunu tartışmayız. Ama bakıyorsun en çok konuşanların  birkaç tanesi hariç,   ne duru göl de bir amatör maç izlemiş, ne tesislerden nede Ordu spor idmanında bi haber. Köşesinde yorum yapan kalemleri tenzih ederim. İnanın bu insanların konuşmaları da afaki, duyma, dediler de dedim cinsinden.

Şimdi bakın uzaktan,bu takımın içi boşalmış. Bu takımın tamamı gitmiş. Bu takıma yeniden bir takım oyuncular alınıyor, kulüp bütçesine göre oyuncu seçimleri, kulüp menfaati, yada cebe göre oyuncu, veya lige göre güçlü oyuncu seçimi… Ben bunları yazdığımda, bazıları bana sokakta, çay ocağında, okulda soruyor, bir şeyleri bilmek istiyor. Bu o kadar  doğal ki onlarında kafalarında bir çok soru işaretleri örümcek misali yuva yapmış.

Bilmek isteyenlerin bana dedikleri şu; “  Hocam bu takımdan giden oyuncular  paralarını alamadılar mı?”

Hoppala, yönetim orada, başkan bir telefon kadar yakın, bu bizim dışımızda ve mali işleri ilgilendiren konular, sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ki? Kulüpten oyuncu gider oyuncu gelir. Şimdi bir başkası, “gelenlerin bu takımı bu ligde kaldırması zor, düşeriz oradan da bir alta ,sonrası yazık, yönetim takımı uçuruma  doğru atıyor”.

Sonra kendi çocuğuna değer vermiyor diyorlar, tarihinin en fazla oyuncu giden kampı bu Bolu kampı oldu. Bu değer  şimdi veriliyor. Tahsin Türkmen 3 sezondur alt yapıdan sorumlu. Kim iyi kim kötü hocalar kadar biliyor, izliyor yanında. Kampa giden oyuncularda kiralık istendi bir yıllığına başka kulüplere verildi.

Sonra transferler çok kötü,  hoppala, pes yani, Erkan hoca,  yardımcıları, yönetim görmüyor, buradan görmeyen, izlemeyen göz  iyi biliyor. Arkadaşlar bu takım yeniden kurulan, hazırlık, ismi üzerinde hazırlanılan bir  maç, kampta denenen kaynaşan takımların oyunları ölçü olmaz . Asıl olan takım olmak, o takım ruhunu yakalamak.

Birde şimdi bu takımın Ordu insanına ihtiyacı  var. Arkadaşlar, bilmeden görmeden, duyumlar ile Ordu spor düşer “gideeeerrrrrr”, demek ne kadar kötü ve olmaması lazım lüzumsuz cümle.

Bana sorarsanız, bu takım herkesin beğeneceği takım olacak. İki adam alınacak, orta saha ve forvet..

Sonrası Tahsin başkan ve Erkan hoca ile yardımcılarının.

Güvendiği dağın tepesine bir şeylerin  yağmaması, orada herkesi soğutur.

Kim ister ki?

Parmakla soru sorup ta, bu takım iyi olacak mı  derseniz,  cevabım hazır;”EVET!”

Önceki ve Sonraki Yazılar