Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ERKAN HOCAM…

ERKAN HOCAM…

Şimdi  zamanı artık. 

Sen burada iken olur bunlar, sen burada iken Ordu spor da Ordulu genç forma giyebilir. Sen gidersen o üst yapıya gelen her hocanın alt yapıya sadece geçerken hafiften selamı  olur.

Ne dönüp bakarlar nede çocuklara kıyıdan köşeden yer ayırırlar, buna  inan hocam.

Ben Ordu sporluyum hocam, atadan babadan, kurulduğundan beride buradayız hocam. Biz senin ne kıvırcık saçına, ne yakışıklı  haline, ne bakışına hayranız. Biz senin Ordu spor için yaptıklarını  gören olarak, çalışmanı bilen olarak, alt yapıyı sahiplenen yüreğine hayran olarak, hocalığına , insanlığına, Ordu ve Ordu spor a verdiğin değere sevda dolu bakışla bakıyoruz.

Bunu dışarıdaki insanlar bilemez. Bunun ne kadar önemli olduğunu, sizin ve  ekibinizin de ne kadar insanı olarak yürekten baktığınızı Ordulu genç sporculara bakışınızdaki pozitifliği bilemezler. Siz Ordu ve bu genç sporcular için, onların Ordu spordaki yada spor hayatındaki yol haritasındaki yerleri için ne kadar önem arz ettiğinizi kimse bizim kadar bilemez.

Bu yüzden burada olmanız, Ordu sporda çalışmanız bizim için çok önemli. Önemli olan tarafı da artık kim ne derse desin sportif masadan sorumlu ve şimdi basından sorumlu başkanın iki yürek taşının ve kandaşının da yanınızda dağ gibi durmuş olması. İçeriye zararlı ayakların basamamış olması. 

Ben alt yapının bir kanadından sorumlu insan olarak Ordu spora ve Ordulu sporculara değer vermiş oynatmış hocalara yakın biri olarak, rahmetli Gürsel Aksel den sonra, bu kadar alt yapı ile iç içe olan ikinci insan sizi gördüm.

Artık  zamanı bu sporcuların hocam artık zamanı. A2 takımımız da sizin de elinden tutup hazırlayacağınız en az iki üç oyuncu var hocam. Sizinle oturup kalkmayı bilecek, havayı soluyacak, Ordu spor değerleri içinde yürümeyi öğrenecek ve idmanın terinden bir şeyler kapıp uzun yıllar bu takıma hizmet etme noktasına gelebilecek.

Sizin sayenizde, zamanı geldi hocam. O sporculara siz ve ekibiniz sahip çıkar ancak. Yoksa yine bir çok yetenekli oyuncu sağda solda heba olup gider hocam.

Evet gider hocam..

İyi ki varsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar