Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

DOĞRU OLANI YAPTI YÖNETİM.

 

Bir önceki yazımda dediğim gibi, bir yede insan gibi çalışıpta, bir anlık yanlış anlamadan dolayı   çatı yıkılma noktasına geliyorsa,burda devreye işveren girer ve anlık hiddetin yada kararın yarın bir çok olumsuz adımlrı getireceğini hesap ederek, tekrar kararını gözden geçirir ve dogruyu yapar.

Orduspor yönetimide, 31. Mayıs ta sözleşmeleri biten alt yapı  ile deva etmiyeceğini söylesede, yeniden yapılanan, alt yapı  tesisleri, sahaları il düzen kurulan durugölde, yönetim tekrar eski düzeni ve planlamaı ilede alt yapıdaki organizasyonu saglamış olan eski alt yapı hocaları ile devamın saglıklı olacagını gözden geçirerek, yine arkadaşları alt yaının başına getirmişler. Dogrusuda bu idi. Aklın yoluda bu.

Zaten aldıgımız duyum ilede Metin hocada yönetime; mevcut hocaların ve kurdukları düzenin devamından yana ricası olmuş. Yönetimde zaten bunun uygun olacagını düşünerek tekrar alt yapıdaki mevcut düzenin devamını saglamıştır.

  Çünkü bir sezon boyu, yönetimle braber zaman zaman sıkıntıları beraber çekmiş arkadaşların, kuruluşunda emekleri olan alt yapı tesislerindeki gelecek planlarınıda hesap eden yönetimin bu kararı aslında çok anlamlı. Hatalar kul için..Hatalı olana ans vermek ise büyüklüğün işaretidir.

Şimdi bir sportif direktörün başkanlığında ki alt yapı,   Turgut Kır ve ekibinin çalışma planı  dahilinde kaldıkları yerden devam edecek.  Çünkü beş altı  tane alt yapı sporcusunun profosyonel takımlara gittiği yada kiralandığı yerde, eldeki mevct oyuncuları en iyi bilen insanların kalıp düzeni tekrara işletmesindeki önemi vurgulayan Ordu spor yönetimi, verdiği devam etme kararı ilede en dogğu adımı attığını yazmam, inanıyorum ki  doğrusu olacaktır.

Bu at yapının bir sezon yerinde kalıp ne yapıp ne yapmadığını  Ordu ve kamu oyuda izlemeli, yönetimde sezon sonu ona göre karar vermelidir. Bence yapılan en doğru iş tekrar aynı isimlerin devamı. Başarısız değiller. Bugün;” Okan, Hakan, Ali, Sercan, Okan Koç, Ulvi “gibi isimler tek tek profosyonel kulüplere gidiyorsa, Yasin bir sezon dışarda oynadıktan sonra tekrar A takım ile kampta ise, o zaman çalışma eksiklği olsada planlama doğru, adımlar doğru.

Kimin ne dediği  önemli değil. Önemli olan yönetimin tekrar çalışma kararını vermesi. Dodru olanda bu idi. Teşekkürler..

Zaten arkadaşlara şunu dedimiştim;” unutmayın, gün gelir tekrara aynı yerden başlarsınız, konuşarak anlatamadıklarınızı, susarakta anlatabilirsiniz..

İşte  her şey yerli yerinde…

Önceki ve Sonraki Yazılar