Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

CUPER İŞİNİ İYİ YAPIYOR

İki gündür basınında izlediği Ordu spor yeni transferleri ile Cumaya kadar kondisyon yüklüyor tesislerde. Fazla yüklemeden uzak,  ama  kondisyon olarak kampa hazırladığı sporcuların oralarda sakatlık  yaşamaması için ekibi ile titiz çalışma içinde .

Kondisyonerlerin hazırladığı çalışma programı, doktor ve fizyoterapis eşliğinde hummalı bir çalışmayı sahada bize göstertiyor. Gidenler gitmiş, kiralıklarda kamp sonu belli olacak ki her oyuncusunu ve alt yapıdan aldığı oyuncuları da iyi gözlemleyip karar verecek.

İyi bir teknik adam valla, Saygılı, disiplinli.

Onuru, Hasanı, Hakanı, Apos u, Yalçın ı, Fornezzi si, Garcias ı, Müslüm ün yanında yeni transferler ve gelecek yabancılarla nasıl bir takım düşünecek Cuper, ligi de tanıdı, rakipleri de. Kimseye ihtiyacı yok demek yerine öncelikle karar verecek kadar bu ligin hocası olmuş Cuper.

İdmanda gazeteciler ile idmanı izlerken Tv 52 den Ahmet kardeşimle bir takım on biri üzerinde çalıştıksa da geniş ve kaliteli sporcuların on birinde fazla karar verebildik diyemem. Teknik kadronun da işi kolay olmayacak gibi. Eldekilerin yanında alınan tecrübeli isimlerle nasıl bir sistem üzerinde olacak ordu spor bende merak ediyorum.

Kampa kadar izleyeceğimiz Ordu sporu o gün yolcu edeceğiz. Hayırlı olsun. Pazartesi günüde A2 takımımız ilk çalışmasına saat 5 te başlayacak. A2 bu sezon çalışmasına iddialı olarak başlayacak.

Tesislerdeki çalışmalar ve takımların  çalışması ile bir hareket gelen durugöl tesislerinde bu sezonda bereketli galibiyetler gelirde her kes mutlu olur.

Herkes tabiki.

Önceki ve Sonraki Yazılar