Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BUNLARIN NE İSMİ NE CİSMİ M.H.P YE YAKIŞIYOR.

BUNLARIN NE İSMİ NE CİSMİ M.H.P YE YAKIŞIYOR.

Kim bunlar? Yıllarca ailesi ile ANAP, DYP, AKP zihniyetinin içinde ve etrafındaki bin bir çakalla ADANA!nın etrafını tapulu malı olarak kendi cüzdanına sıgdırmış, 60 milyonluk yada daha fazla mal varlığı karşısında vicdanını kaybetmiş, imanını sildirmiş bir adamın ülkücülük gibi ders niteliğindeki bir fikrin çatısı olan partide ne işi olurki?

Bırakın bu tip insanlar neyi, neleri kimlerle paylaşıyorsa o parti içinde kalsaydı yada sokaklarda. Şartmı şaibeli bir insanın, şerefli bir camianın içinde dolanması, rozetini yakasına takması? Ki, aklanıp geldiği halde, hala kendi ocağına dönmesine müsaade edilmeyen sayın Koray Aydın konuşulup, buna cevap verme zorunda kalan bizler, şimdi milyarlarca arsaları lop lop tapu cüzdanına götüren bir adamın neresini kim nasıl savunacak?

Tabi, eşi ne yapsın zenginmiş(!). Güleyim ağlanacak halimize. Koskoca bir partiye alınan sinek kadar adamların mide bulantıları bizi rahatsız ediyor. Ben ömrümü verdiğim fikri ocağımın bu tip uşaklar ca, ocagının yakılmasına isyan ederim. Şaibe bu partinin bahçesinde ot bile olamazken, koltuklarının birinde zır zır öterse, tüm M.H.P liler rahatsız olmaz mı?

Türkiyede, din iman adına milyarlarca servet edinenlere isyan edip yazarken, ADANA dan bu tip bir yüzün; “karım zengin, ona mal kalmış, ne yapayım “gibi geyik yapan kararmış, nuru gitmiş yüzü ile konuşması, asla bu camiaya yürek koymuş dürüst insanların savunacağı ağzına alacağı bir iş değil.

Bir anda içimden koptu bir çok şey. Ac, işsiz, evsiz, yalnız, yetim, imanı çalınmış, öldürülmüş insanımız yanında; bir torba kömür, bir poşet erzak, üç beş yüz lira para ile, koskoca belediyelerde dönen onca dolabın kapısını kapayalımda kokusu bize gelmesin derken, bu tipin yaptığına bak, 20 bine aldığı bir arsadan eşine(!) 60 milyon kazandıracak imar planı yapma becerisi. Üstelikte,M.H.P koltuklarında, onun şemsiyesi altında…!

Bunu içine sindirecek bir partili, vekil varsa, ALLAH şahit bundan sonra bu partinin adını bile anmam. Demekki, almayan, yemeyen, rant için siyaset yapmayan parti yok artık diyeceğim. Vay be, 40 yl bir hayalemi koşmuşuz, Türk, islam sentesi diye bir Kurt masalımı dinlemişiz….?

Böyle olmaz umarım. Bunlar, bu partiye yakışan başkanlar olamaz. O zaman bu dava uğruna kaybattiğimiz beş bin insana ne diyeceksiniz ?

Onların eşlerine, çocuklarına, ailelerine, ocaktaki milyonlara, köylüye, kentliye, Türkiye ye, adını anmak istemediğim bu cüce adamın neyini anlatacaksınız ha?

O zaman diğer belediyelerdeki çıkan bazı kokulardan, sizinkinin ne farkı kalırki?

Önceki ve Sonraki Yazılar