Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BUNLAR BUNU HAK ETTİLER

 
Analarının ak sütü gibi, alın terlerinin birinciliğini herkesten çok hak ettiler. Ordu spor alt yapısı olarak bizler gurur duyuyoruz. Yönetimin de bunlarla tek tek gurur duyması lazım. Çünkü verdikleri desteğin meyvelerinin tohumları, alttan yeşeriyorsa bunda hocalar kadar onlarında desteğinin önemi çok fazla.
 
3-4 Gün Giresun da; önce Trabzon idman ocağı, sonra Amasya Merzifon takımı- tekrar Trabzon idman ocağı, Samsun takımı ile grup finali ve birincilik. Dinlenmeden, geceleri uyku uyuyamadan, yorgun bir şekilde, dinlenmiş Trabzon ve Samsun takımlarından orada birinciliği almak, kondisyon olarak üst düzeyde iş yapmak çok gurur verici bir olay.
 
Bu takımla geçen sezon Çorumda birinciliği tek kale oynadığımız Samsun takımına kaybettiğimizde de sporcularımızla gurur duymuştuk. Alt yapıdan gelen öyle bir nesil var ki, inanın bunların ucundaki isimler tıpkı;” Sinan-Mahmut-Turgut-Metin-Muzaffer-Ali-Aykut, görüntüsünde. Ordu spor gibi süper lig takımının oyuncuları da önce Trabzon da U 19 la şimdide U 14 ile hepimizin göğsünü kabartan bir netice alarak ki bu bambaşka…
 
“1998 doğumlu sporcunun üç gün maç oynayıp ta iki gün dinlenmiş rakiplerinden maçları alıp birinci olmasının izahı yalnızca kocaman alkış olmalı.” bende bütün gücümle alkışlıyorum. Çünkü bunların geleceğine giden yoldaki her türlü olumsuzluğu temizlemek için ne gerekiyorsa yapıyoruz.
 
Hem görevli bir insan olarak hem de spor adamı olarak, sevgili Muzaffer ve Ali hocaları onlara imkan sağlayan Turgut hocayı kutluyorum. Az iş değil, kocaman bir birincilik bu . Üstelikte sitres ve yorgunluk içinde.
 
Tebrikler sizlere, hayırlı olsun. İkinci gurupta da iyi işler yapacağınızı biliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar