Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BU NASIL RESİM HAKAN?

 

BU NASIL RESİM HAKAN?

Şampiyonluğun en büyük adayı dediğin Orduspor’u, yolumuz Süper Liğ diyen başkanını, kötü zeminden çıkıp zor şartlarda yüreğini ortaya koyan sporcuları, en zor şartta bile yola devam diyen, inat adam Ugur hocayı sen, spor sayfanda “Nazi armalı ünüforma” içinde Ordu insanına sunman doğrumu kardeş?

Kardeş, bank asya liğine inatla sarılmış, takımı yüceltme adına her şeyi yapmış, dünyanın gözünde hiç olan bir nazi ünüformasını, ordu komutanı edası yaratma adına, başkana ve sporcuna giydirmenin yanlışlığı bir yana, mevcut başkanı bırak, bu kulübe başkanlık yapmış, futbolcu olarak hizmet etmiş her isme en büyük hakaret bence,

Sence Hakan?

Kardeş, ben yirmi yıl faal olarak sporun içinde, on yıldırda köşemde spor yazarı olarak gazetelerde hizmet ederim. Hiç bir an bu tip bir yanlışı sayfasına basıpta ortama aktaran insan görmedim. Biri suçluda, bunu monte eden değil, basan değil, ama yazan ve spor sayfasından mesul olandır.

Anladın mı Hakan?

Ağrıma gider. O insan Nedim Türkmen’i değil, Orduspor kulübü başkanı sayın başkanı temsilen sayfada. Lütfen bak, bir daha bak ve sonra bu olmuş ağbi ne var bunda de..! Doğrumu sence Hakan?

Orduspor şampiyonluğa gidiyor bir, zor sitresli günlerden geçiyor iki, bir çok istenmeyen olayları yaşıyoruz üç, maddi olarak yönetim herşeyi zorluyarak kar yığınını yarıp düzlüğe çıkmak istiyor dört. S

en bu kadar hassasiyeti yüreğinde taşıyan takımın kurmaylarına bula bula bu insan kasabı insanların lanetlenmiş ünüformasınımı buldun, sahi kim buldu Hakan?

Bizimde, büyük önder Atatürk, Sakarya kahramanı İsmet Paşanı giysileri hariç, kocaman yüreği ile bu vatanı bizlere sunan generallerimiz, subaylarımız, askerlerimiz var, onların vatan sattında giydiği ünüformaları.

Kardeş, o sporcular kurtuluş mücadelesi içinde, komutanlarıda taktik savaşta. Bence bunların üzerindeki giysilerde ay yıldız olmalı idi, onlarda bu giysileri giymelilerdi, sana soruyorum; varmı Hakan?

Aslında dediğin doğru,”sırada kim var?” sırada bu takımı yenme hayali kuran “6 yada 7 takım”var . 09.03.2011 tarihli spor sayfandaki o ucube giysilere bak, sonrada giyen insanlara. Bu sayfa sana ve gazetene yakıştımı Hakan?

Ben bu kulübün kuruluşundan beri içindeyim..İçimi acıttın, yanlış yaptın, özür dile be Hakan. Çünkü bunun acasını hep çekersin.

Kime nazi ünüforması giydiriyorsun ki?


Önceki ve Sonraki Yazılar