Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BU İLGİ ÇOK HOŞ…

 

İzmir’den, Almanya’dan, Eskişehir’den, Marmaris’ten, Ankara’dan, İstanbul’dan arayarak playofa çıkacakmıyız hocam diyen herkese şunu söylemek isterim; Sizler benden daha çok bu takımın durumunu, maçlarını, artısını,  eskisini, rakiplerle olan avantaj durumunu biliyorsunuz.

Bu hafta Ordu stadı  muhteşem bir gün yaşamak, aklımız da diğer rakiplerin puanı, rakiplerle olan maçların ne olacağı olmadan, sırf üç puanın keyfini onbinler olarak yaşamak istiyoruz.

Kaç  hafta yürüdük, zarar ettik, puanları hoyratca harcadık, bazıları hatalarını şansızlıklarla örtme yoluna gitti, bilen biliyor, görenler görüyor…Bunlara ragmen bu haftadan sonra koşmaya başlamalı takım.

Her zaman bu takım tek başına lider, tek başına playofta olacak..Ne hakem, ne milyarlarca teşfik nede yukardan torpil. İşte, sahada gördüğümüz  takımın en son çekilmiş kalp röntgeni  bizlere sunulan serenomide  karşımızda.

Türkiye deki duyarlı fanatik Ordulular’ın sabırla beklediği o günü burda bizler daha heyecanlı bekliyoruz. Onların takip ettiği kadar inceden görme şansımızda yok.

Yeterki sakatlık, cezalı  durum olmasın. Metin hocada herhalde bu saatten sonra ilk altı  hesabını iyi yapmıştır. Karşıyaka maçı zor olur. Deplasmanda galip geldi. Demek ki bir yerlerden bir şeycikler kandillerine damladı ki..

O yüzden dikkatli olmalıyız..Ankara’ya atalım bu takımı gerisi şampiyonluk, bunu herkes böyle bilsin.

Ankara, İzmir, Eskişehir, Marmaris, İstanbul lu fanatik Orduspor dostları,    sizcede öyle değil mi?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar