Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİR PUAN İLAÇ OLDU TAKIMA

BİR PUAN İLAÇ OLDU TAKIMA

Konya gibi zirvenin ortağı olan ve playof şansını kaybetmeyi asla düşünmeyen Konyaspor,dan Emrenin güzel golü ile bir puan alan Ordusporun dört maçtan dört puan alması acilen lazım.

Orduspor bu sezon istemese de, kötü bir sezon geçirmenin sıkıntısını yaşıyor.Yönetim onca harcamaya rağmen bu illeti başından def edipte, “oh” diyecek rahatlığı bir türlü bulamıyor.

Aslında iyi kadro kuran yönetime, Erciyes maçındaki inanılmaz hatası dışında, takım kurma gibi hassas planlama da, sayın Akcan daha dayanıklı ve güçlü isimlerle on bir yapıp deplasman yada içerde puanların peşine düşen hamleler yapıyor ki, tebrikler.

Doğrusuda bu. Tabiki Volkan, Musa, Murat gibi tecrübeli ayakların bu takımın zor yürüyüş mücadelesinde önemli işleri yapacak en iyi silahları. Bunda kuşku yok. Ama elinde; koşan, ısıran, yeterince mücadele eden savaşcı oyuncuların varsa, öncelikle onlarla bu yolu gitmenin planamasında olmalısın.

Bakıyorum, Orduspor Konya"dan puan alırken ortasahanda oynayan oyuncuların dayanıklılığı diğerlerine göre çok olan isimler. Doğru tercih yapan ve puan alan hoca iyidir, hocasının isteğine sahada cevap veren sporcuda harikadır. Tıpkı ordusporun sporcuları gibi. Bundan sonrada onların inanılmaz mücadelelerinin sonunda bu takım liğde kalacak, inanıyoruz.

Yazımı şimdi bir cümle ile bitirmek istiyorum; “ciğrinize, ayağınıza, aklınıza vede sabrınıza çok teşekkürler”, sizler harikasınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar