Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BAŞKANIN İNANCININ ONDA BİRİ OLSUN

 

BAŞKANIN İNANCININ ONDA BİRİ OLSUN

Orduspor kulüp başkanı  gözlerinin önünde yaşadığı  bunca yanlış taktik, teknik karmaşaya, bunu yaşatan hocalara rağmen ligin geri kalan bölümlerinde ulusal ve yerel medyada,  “bu takım ilk ikiyi kaçırsa da ilk altıya kalacak” diye konuşup Orduluya moral  veriyor .

Aslında şampiyon olacak kadroyu darmadağın edenlerin kimler olduğunu biliyor, getirdiğine pişman olmasa da niye yaptık dercesine aklının bir köşesinde bilgi işlem yapıyor..Takımın durumuna,  olduğu yere ve bunu getirenlere bakıp;”ya sabır çekiyor.”

Ama şimdi her şeye rağmen  Önümüzdeki Karadeniz  derbisi  sayılacak Samsun maçını düşünerek, Ordu spor takımını bu maça konsantra edecek zamanı kendine, yönetimine ve taraftara vermeye çapalıyor. Doğrusunu yapıyor.

Bu  takım  playof oynamalı. Oynarsa kazanacak bir sporcu sayısına sahip. Ama görünen şu,  oyuna sonradan giren oyunculardaki kazanma hırsı olmaması yada niye oynamıyoruz da sonradan giriyoruz kırgınlığı tribünlere yansıyor.

Ordu ve amigolar ile taraftarın binleri,  Samsun maçında 19 Eylülü mekan tutup bu maçı üç puan alacak şekilde organize hale getirmeliler. Başkanlarının inandığı kadar bu maçı ve Ordu sporun yarın olacağı noktayı bu hafta tescil ettirmeliler.

Bence öyle.

 

BAŞKAN KADAR BU İŞE İNANIN..

Niye bir teknik adam işler kötü  gidince medyalara demeç verirken; bundan önceki meslektaşına yada transfer ettiği oyunculara sallar ki? Kendisinin yapacağı oyuncu seçimi olsa imiş daha farklı olabilir, hedefi yakalayabilirmiş…mişte  miş.

Yersen.

O halde Linyit maçı,  kaçan iki puan, Adana maçı,  kaçan iki puan, Bolu maçı,  kaçan iki puan toplam altı puan. 44 puansın,  topla 50 puan. Suçlu senin transferlerini  yapmadığın sporcular la giden Ugur hocada, sen  suçu olmayan bir masum ademmisin, bu oyun nasıl izah edilir ki?

Bunların yanında sev sevme, bir başkan kalkıyor, tek başına koyduğu hedefine sahip çıkıyor. İlk iki değilse, ilk altı  için bile Ordu spor takımının  çok şansı olduğunu, Ordulu bu takımı  yalnız bırakmamalı diye ulusal ve yerel medyada demeçler, röportajlar verebiliyor..

Durmuyor, çalışıyor.

Şimdi önümüzde bir Samsun maçı var. Karadeniz derbisi. Dostluk içinde pastadan alınacak üç puanlık pay. Metin hocanın bu maçı almasından başka mazereti ne olur, “ya  benimle bu kadar, yada geldim, çalıştım, olmadı, veya dedim, istedim, istediğimi aldım ve playofa kaldık…”

O yüzden hedefi olan oyuncun varsa  onların hırsı zaten işi  çözer, eğer  Linyit maçında sonradan oyuna dahil olan oyuncular kadar hırs ile sahada iseniz,  bir yere gitmek hayal olur.

Bu takımın Samsun maçında oyun kuralları içinde adam eti yemesi lazım. Yoksa adamlar o eti ham ederki, bunu kimse istemez. Başkanı  ,  hırsını, arzusunu örnek alında öyle bu maçı oynayın. Çünkü  sizler iyi oyuncularsınız.

Niye böyle resim vermeyi seçiyorsunuz ki?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar