Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BAŞKAN İYİ TAKIM YAPACAGIZ DİYOR.

BAŞKAN  İYİ TAKIM YAPACAGIZ DİYOR.

Bunu sıradan taraftar değil, bunu izleyen zevk yapan insan değil, bunu delegenin onay verdiği, seçtiği büyük Ordu spor takımının yönetiminden sporcusundan personelinden sorumlu başkanı diyor.”kırk yarıp, eleyip öyle sporcu alıyoruz diyor.”

Sonrada elimizde kiralık pişmiş kendi evlatlarımız var, onlar kampa gelecek e alt yapıdan seçilmiş isimler. Şimdi iki yabancımıza 3. Yabancı olsun kalite olsun derdindeyiz, sonra iki oyuncu ile takım iskeletini oluşturacağız.

Gerisi teknik ekibin işi, diyor. Başkan Ordu spor için gerekli yapılanma yapılıyor diyorsa taraftara inanmak düşer. Eğer aklının bir ucunda şüphe olursa zaten orda itimatta kalmaz inançta.

Bu yüzden transferler bitsin, isimler netleşsin,sonra konuşur ve yazarız durumları…

SOYA TAKIMI

Aslında, Dursun Altaş  ve Namık Altaş gibi spor sevdalısı insanların başında olduğu iş dünyasının bünyesindeki yılların Soya Sporunun piyasalarda konuşulur olması herkesi üzdü.

Soya spor, Ordu için gurur kaynağı, oradan Ordu spora kaç tane isim geldi de kocaman ordu sporun forması ile bu takımın en iyi günlerinde içinde oldu? Adları Ordu spor ile ölümsüzleşti. “Aykut Canik- muzaffer Demir- Gürhan Bacınoglu-Necdet Bacınoglu…”Bunlar Ordu spor kulübünde isim olarak her daim insanlar için bir güzel isim olarak kalacaktır.

Şimdi bu kulübün sahipleri olan, Orduda binlerce insana iş veren, ekmek veren yön veren Altaş ailesine Soya Spor mu çok geldi?

O takımı bütçesi mi yordu?

Asla,  bilinmeyen sebep ne olursa olsun, Soya spor takımı Soya müessesesine yakışır. Lütfen, büyükler bir kez daha düşünmeli. Onların yaptıkları güzel işlerin yanında devede kulak bir futbol takımının olmaması her açıdan üzüntü verir.

Biz istiyoruz ki bu aile ile bu takım daha iyi yerlere gelsin…

Çünkü köklü camialar köklü iş insanının ellerinde güzelleşir.

Önceki ve Sonraki Yazılar