Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ASLINDA BİR DÜZEN BOZULDU..

 

Sezon başı Ordu spor haddini bilerek bu ligde kalıcı olma adına sistemini  kurmuş  ve oyun anlayışının şablonunu ortaya koymuş  puan yada puanlara oynarken, çok bilen tribün yada yalaka Mozartların Fatihten başlayarak her sporcuyu teker teker  eleştirmeleri,  sonrada bazı sporcuların bu takımda oynayacak kapasiteleri varmışçasına lansa etmeleri düzeni de berbat edip takım adına kötü bir yol haritası çizdi.

Yazık, bu takım bizim tamamda Metin hocada bu ülkede yerini edinmiş  spor emekçisi. O elindeki oyuncuları sırf taraf olsun diye mi oynatıyor. Bazı oyunculara oyuncuda mı bilerek oynatmıyor.?

Bunları  hangi hoca olursa olsun şu an bu takıma koyamaz. Ancak 2-0 galipsen son ondaki belki. Bu gün asla. İşte Galatasaray maçındaki görüntü. Bazı yabancıların bu takım içinde on birde olabilmeleri için bu Ordu spor idmanında birkaç yıl çalışmaları lazım. Yada devre arası acilen yollanmaları.

Bu takımdan gidecek oyuncular çok. Binlerce lira bu adamlara veriyor yönetim. Yazık. Sporcu olabilirlerde 3. Lig yada Bank Asya da belki oda. Bu süper ligde zor. İsim vermek doğru olmaz. Onların aldıklarının yerine yarısına üç tane sporcu Ordu spora ikinci devre ilaç olur.

Hoca gelecek. Bakacak bu takımın 3 tane önemli maçı var. Korkup hak etmediğinin üstünde isteyecek birkaç tanede transfer..

Yönetim hesabını  yapmıştır. Devre arası alacağını da yollayacağını da biliyordur. Çünkü büyük Ordu sporu küçük sporcuların sırtlaması zor. Başkanda 26 yıl sonra getirdiği yerden bu takımın sallanmasına seyirci  kalmamalı. Bunların oyunculuğu bu takıma ufak geliyorsa gereğini de yapmalı. Bilen yerli bir spor adamını da yardımcı olarak takım içine katmalı.

Doğrusu bu.

Önceki ve Sonraki Yazılar