Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ANTEP MAÇI

 

ANTEP MAÇI
 
Pazar günü dananın kuyruğu kopmasa da o kuyruğu bize doğru çekmek farz ise bunu yapacak olanlar  teknik heyet ve sporcular.
 
Bir elleri yağda öteki balda, önlerinde arkalarında onlarca insan, menajer, yönetim ve başkana rağmen işini yapmayacaklarsa Ordu onları asla yüreğinde yaşatmaz. Kimler geldi kimler gitti buradan. Burası kıtırcoğun değirmeni değil, koskocaman tarihi olan büyük bir kulüp.
 
İşte bu tarihin içinde olmayı hak etmişlere verilen formanın rengi mor beyaz ise gelen rakiplerde sahaya çıkmadan mosmor olmalı korkudan. Bunu bu takımın içindeki her ayak sağlamalı. Bunun için transfer edildiler.
 
Bu takımın 46 yıllık rüyasına simsiyah bulut çekecek adamın  şuan olması mümkün değil.
 
Bu hafta sahada olacak her sporcu bu takıma nefes aldıracak puanları maçın bitimi ile Ordu spor hanesine yazdıracak kadar koşmalı, mücadele etmeli. Antep yada başkası değil Ordu sporun derdi, bu hafta yada bir hafta sonrasında ne yapması lazımsa o.
 
Bu yüzden Elazıg da Ordu ilini temsil noktasında çok güzel örnek olan büyük taraftarın, tekrar tribündeki şovları bu haftada devam etmeli. Herkesin onlara ihtiyacı var, hele bu haftalarda.
 
Takım oyunu, tertip, oynanacak oyun kurgusu tabi ki teknik heyetin işi. Biz destek olmak zorundayız. Bu takım bu ligde olmak zorunda. Ordu için, büyük şehir olmayı arzu eden il için.
 
Haydi o zaman Pazar günü maça gidelim. Nefes nefese bağıralım, destek olalım. Bunu yapmak için mecbursak, lütfen o gün mecbur olalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar