Vefat edenler 22 Temmuz Salı

Vefat edenler 22 Temmuz Salı

22 Temmuz Salı Ordu'dan aramızdan ayrılanlar...

  Perşembe Beyli Köyünden Merhum Kasap Çakır Durdu"nun oğlu, Gelini, Oğlunun kayınvalidesi, Durdu, Gülhan Aybastı"nın babası, annesi, anneannesi, Ali Gedik"in eşi, damadı ve kızı, İsmet, Aleadddin Gedik"in annesi, ablası, eniştesi, Güven Çayevi"nin sahibi Nazım Aybastı, eşi Sevim Aybastı, kayınvalidesi Havva Gedik vefat etmiştir.

   Cenazeleri bu gün Taşbaşı Mahallesi Yukarı sokaktaki evinden saat 09,30 da alınarak Beyli Köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

  

   Ahmet Kemal ve Emine Akyürek"in oğlu, Alaaddin, Selahattin, Erbil, Saliha, Selami ,Orhan Akyürek"in kardeşi, Sezai Alp"in kayınbiraderi vergi dairesi çalışanlarından İlhan Akyürek vefat etmiştir.

  Cenazesi bu gün öğle namazından sonra Yalı Camide kılınacak cenaze namazının ardından Nizamettin Mahallesi Belediye Mezarlığında toprağa verilecek.

 

   Gölköy ilçesi Alanyurt Beledisi"nden, Osman kızı Salim Dalgıç"ın eşi, Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü personellerinden Yener Usta ablası Naciye Dalkıç vefat etmiştir.

   Cenazesi bu gün öğle namazından önce Alanyurt beldesinde aile mezarlığında toprağa verilecek.

 

    Beyli Köyü Seferli Mahllallesi, Hacıhasanoğullarından Salih Güleç"in, Sebahattin, İbrahim, Mehmet Güleç"in annesi, Emekli imam Durdu Güleç"in yengesi Fatma Güleç vefat etmiştir.

   Cenazesi bu gün öğle namazından sonra beyli köyü merkez camide kılınacak cenaze namazından sonra aynı köyde toprağa verilecek.

 

  Yaraşlı köyünden Gülalioğulları"ndan merhum Ahmet Gül"ün oğlu, Mehmet, Nazmi, Abdullah, Gül"ün kardeşi, Orhan, Kemal, Melek,  İnci Çamaşlıoğlu"nun babaları Halis Gül vefat etmiştir.

   Cenazesi bu gün öğle namazından önce aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Boztepe köyü Kumbaşı Mahallesi"nden merhum İlyas Çakmak"ın oğlu, Ayşe Çakmak"ın eşi, Sevim, Selim, Sedat, Feyzi, ve Rabia Çakmak"ın babaları, Cemil Çakmak"ın abisi, Ali Kemal Mustafa Bozdağ"ın eniştesi, Olgun, Aydın ve Engin Çakmak"ın amcası, Lütfiye Gökbayrak ve Aysel Gözütok"un abisi, Devlet Hastanesinden emekli Dursun Çakmak  vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Kumbaşı Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.

 

    Zafer Köyünden Molla Mahmutoğlulları"ndan Abdullah Ocak"ın oğlu, Mimar Olgun Ocak"ın abisi, Hatice Yeşiltaş"ın abisi, Celal, Eda ve Ertuğrul Ocak"ın babası, Semra Ocak"ın eşi Yeni Çarşı esnaflarından Ali Ocak vefat etmiştir.

   Cenazesi bu gün Karşıyaka Mahallesindeki evinden alınarak Bahçelievler Ulu Camide kılınacak öğle namazından sonra Zafer Köyü"ndeki aile mezarlığın da toprağa verilecektir.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.