Vefat Edenler 2 Nisan Çarşamba

Vefat Edenler 2 Nisan Çarşamba

2 Nisan Çarşamba Ordu’ da Aramızdan Ayrılanlar

Vefat Edenler 2 Nisan ÇarşambaAltun ve Merhum Sıtkı TARANOĞLU" nun oğlu, İmdat, Günday, Döndü ŞAHİN ve Merhum Fatma CEBECİ" nin yeğeni, İstanbul ÇAPA Tıp Fakültesi Doktorlarından, Dr. İSA ÖZER TARANOĞLU vefat etmiştir.
****
Oğmaca Köyü, Töğkel Mahallesi" nden, Karamanoğulları" ndan, Şükrü KARAMAN" ın oğlu, Ayhan, Erdal, Erdem KARAMAN" ın babası KAZIM KARAMAN vefat etmiştir.
****
Gümüşhane Eşraflarından, Ahmet, Mehmet ve Ömer SOYMAN" ın kardeşi, Hüseyin ÖZOĞLU" nun damadı, Kenan ÖZOĞLU" nun eniştesi, İSMAİL SOYMAN vefat etmiştir.
****
Yemişli Köyü" nden, Merhum Ahmet ve Fatma BAYRAKTAR" ın oğlu, Cemil, Ahmet, Meryem,Leyla BAYRAKTAR ve Türkan YORALI" nın babası, Reşat ve Merhum Telat ÖZTÜRK, Fahri YORALI" nın kayınpederi, Hasan, Hüsnü, Ziya, Mahmut, Fikri, Ali, Meliha UYGUN" un kayınbiraderi, Nedim, Ali KARAGÖL" ün eniştesi, CEMAL BAYRAKTAR vefat etmiştir.
****
Ulubey İlçesi, Akoluk Köyü" nden, Merhum Bayram KİPRİTÇİ" nin oğlu, İsmail KİPRİTÇİ" nin kardeşi, İmdat, Engin, Murat ve Akın KİPRİTÇİ" nin amcası, Barış KİPRİTÇİ, Selma DEMİR, Leyla SANDAL ve Hülya TEPETAM" ın babası, HALİL İBRAHİM KİPRİTÇİ vefat etmiştir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.