VEFAT  29.04.2016

VEFAT 29.04.2016

Merhum Kemal ve Gülhan Bakır’ın oğlu, Ertuğrul ve Güner Bakır’ın, kardeşi, Merhum Hasan Katırcıoğlu’nun damadı , Aslıhan ve Hazal Bakır’ın babası, Özlem Bakır’ın eşi, EROL BAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bahçelievler de bulunan evinden alı

VEFAT  29.04.2016

Merhum Kemal ve Gülhan Bakır’ın oğlu, Ertuğrul ve Güner Bakır’ın,  kardeşi, Merhum Hasan Katırcıoğlu’nun damadı , Aslıhan ve Hazal Bakır’ın babası, Özlem Bakır’ın eşi,  EROL BAKIR  vefat etmiştir.

   Cenazesi  bugün  Bahçelievler de bulunan evinden alınarak Ulu Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.
   Giresun Piraziz İlçesinden , , Rıfatcan Sönmez’in kayınpederi ,  Emine VE Ali Özkal’ın oğlu, Ali ve Gülşah Özkal’ın babası, Emine Çebi Özkal’ın eşi, SEDAT ÖZKAL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Piraziz Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Ulubey Hocalı Mahallesinden Merhum Hasan Eğrek’in oğlu, Merhum Dursun , Sıtkı ve Arif Eğrek’in babası, NİYAZİ EĞREK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ulubey Hocalı Mahallesi’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Kirazlimanı Mahallesinden , Merhum Mustafa Yaprak ve Merhume Fatma Yaprak’ın kızı, Merhum Şoför  Ahmet Ongun’nun eşi, Meral Doğrucu, Turgay, Tuncay ve Miraç Ongun’nun  annesi, Cihan Yaprak, Şaziye Salter, Merhum Osman Yaprak, Merhum Mahmut Yaprak ve Merhum Cemile Yaprak’ın kardeşi, EMİNE ONGUN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kirazlimanı Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Mahallesinden , Cebecioğullarından , Merhum Hacı Ahmet Cebeci’nin oğlu , Arslan Cebeci’nin ağabeyi, Nuray , Kader ve Merhum Bahtiyar Cebeci’nin babası, ABDULLAH CEBECİ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün   Gülyalı Hoşköy Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.