VEFAT 24.12.2015

VEFAT 24.12.2015

Hürriyet Mahallesinden , Merhum Ali Osman Ateş’in oğlu , Hüseyin , Nazım, Enver, Sebehattin, Telat, Tekin ve Birol Sateş’in kardeşi, Fikriye Ateş’in eşi, Erol, Cengiz, Cihan ,Neriman Ateş ve Nermin Güney’in babası ŞEVKET ATEŞ vefat etmiştir. Cenazesi b


VEFAT 24.12.2015

 Alınca Mahallesi Serkük Mevkii’nden ,Sarıoğullarından , Merhum Abdullah Gündüz’ün oğlu , Merhum Cevat Gündüz’ün babası , İBRAHİM GÜNDÜZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Alınca Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Öceli Mahallesi Sinanoğullarından ,Merhum Hacı ve Merhum Şükran Sinan’nın kızı , Merhum Saadet Canverdi, Temel, Yaşar ve Salih  Sinan’nın ablası , CEMİLE SİNAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öceli Kabristanlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Hürriyet Mahallesinden , Merhum Ali Osman Ateş’in oğlu , Hüseyin , Nazım, Enver, Sebehattin, Telat, Tekin ve Birol Sateş’in kardeşi, Fikriye Ateş’in eşi, Erol, Cengiz, Cihan ,Neriman Ateş ve Nermin Güney’in babası ŞEVKET ATEŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hürriyet Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Perşembe Saray Mahallesinden , Çarkçıoğullarından , Merhum Ahmet Çarkçı’nın oğlu , Merhum Hüseyin ve İskender Çarkçı’nın kardeşi , Mersan Müdürü Savaş Çarkçı ,Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Vedat Çarkçı ve Sedat Çarkçı’nın babası , ALİ ÇARKÇI vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Çerli Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.