VEFAT  17.12.2015

VEFAT 17.12.2015

Arpaköy Mahallesinden , Kaşgaloğullarından , Merhum Mustafa Sevinç’in oğlu ,Celal Sevinç ve Abdurrahman Sevinç’in babası ABDULLAH SEVİNÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Arpaköy Çaka Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazın

VEFAT  17.12.2015

 
            Kabadüz Yokuşdibi Mahallesi Yeşilyurt Mevkii’nden, Dikbıyıkoğullarından , Mehmet Cingirt’in oğlu , Şükrü, Kemal,Cemal,Celal ve Bilal Cingirt’in kardeşi , Kenan  ve Kazım Cingirt’in babası ,Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’nın dayısı , ARSLAN CİNGİRT vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün öğle namazından önce Yeşilyurt Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
   Güzelyalı Mahallesinden , Merhum Ahmet Bay ve Huriye Bay’ın oğlu, Merhum Ali , Mustafa ve Ziya Bay’ın ağabeyi, Şükran Aydemir, Muammer Bay ve Selim Bay’ın babası, Emekli Başkomser DURSUN BAY vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Kirazlimanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Kabristanlığına defnedilecektir.
   Altunyurt Mahallesinden , Tiryakioğullarından , Abdurrahman Tiryaki’nin oğlu , Cafer , Sunay ve Salih Tiryaki’nin babası , GENCAĞA TİRYAKİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün öğle namazından önce Altunyurt Camii yanında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
    Arpaköy Mahallesinden , Kaşgaloğullarından , Merhum Mustafa Sevinç’in oğlu ,Celal Sevinç  ve Abdurrahman Sevinç’in babası  ABDULLAH SEVİNÇ vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Arpaköy Çaka Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Enver Namlı’nın oğlu , Bülent ve Levent Namlı’nın kardeşi , Yurdanur Namlı’nın eşi , İlksen, Nilsu ve Doğukan Namlı’nın babası , Çamsan Emekli Personeli AYTEKİN NAMLI vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Saray Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Keçiköy Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.