VEFAT 17.02.2016

VEFAT 17.02.2016

Öceli Çakırlı Mahallesinden , Merhum Berber Sait Çakır’ın gelini,Hüseyin Demir’in kızı, Kahveci Şahin Çakır’ın eşi, Gözde ve Çilem Çakır’ın annesi, REYHAN ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Selimiye Mahallesi Çiçek Taksi Karşısındaki evinen alınara

VEFAT 17.02.2016

 
   Ulubey Durak Mahallesi , Alaybeyoğullarından , Nile ve Merhum Ahmet Yurdakul’un kızı, Osman ve Suat Yurdakul’un kardeşi, Gündüz Soğuksu’nun eşi, Ümit, Ahmetcan ve Gamze Soğuksu’nun annesi, SEVDA SOĞUKSU vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Selimiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Perşembe Soğukpınar Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gürgentepe Tikenlice Orta Mahalleden HİCABİ TURAN vefat etmiştir.   

Cenazesi bugün Gürgentepe Tikenlice Orta Mahallede öğle namazının  ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.



 Öceli Çakırlı Mahallesinden , Merhum Berber Sait Çakır’ın gelini,Hüseyin Demir’in kızı, Kahveci Şahin Çakır’ın eşi, Gözde ve Çilem Çakır’ın annesi, REYHAN ÇAKIR vefat etmiştir.
   Cenazesi bugün Selimiye Mahallesi Çiçek Taksi Karşısındaki evinen alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Öceli Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.