VEFAT 09.12.2015

VEFAT 09.12.2015

Kumbaşı Mahallesinden Merhum Ali İhsan Gönül’ün eşi , Ayla, Özer,Hasan , Muammer ve Serkan Gönül’ün annesi NERİMAN GÖNÜL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’de ikindi namazının ardından kılınacak cenaz enamazından sonra Kumbaşı Aile Kabristan

 
VEFAT 09.12.2015
 
Mübarek Mahallesi Ağca Sokaktan , Yazıcıoğullarından , Merhum Hacı Muharrem Yarar’ın oğlu , ARİF YARAR vefat etmiştir.
 
Cenazesi bgün saat 10:00’da Mubarek Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Arpaköy Mahallesi Çaka Mevkii’den İbiloğullarından Merhum Nuri Türkmen’nin oğlu , Mehmet ve Ziya Türkmen’nin babası  HACI İDRİS TÜRKMEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Arpaköy Çaka Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra dfnedilecektir.
Piraziz Maden Köyünden , Merhum Fatma ve Ali Kahya’nın oğlu , Ordu Eski esnaflarından merhum tornajı Bahri Kahya , tornacı merhum Faik Kahya , Hacı Mehmet Kahya ve Yaman Kahya ‘nın ağabeyi , Gülnişan Kahya’nın eşi, Murat , Meral, Nihal ve Mustafa Kahya’nın babası Ordu Eski Esnaflarından Radyocu HAMİ KAHYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Maden Köyü Beştepe Kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey Güzelyurt Mahallesinden , Kuloğullarından , Merhum Asım Özkul’un oğlu , Durmuş ve Halis Özkul’un kardeşi , Melek Yılmaz , Melehat Akçay, Erol ve Şenol Özkul’un babası HASAN ÖZKUL vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Güzelyurt Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Perşembe Kırlı Mahallesi Salafat Mevkii’nden , Gadalisinin Bekir Kılıç’ın oğlu, HACI ÖZKAN KILIÇ vefat etmiştir.
 

 Cenazesi bugün  Kırlı Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Kumbaşı Mahallesinden Merhum Ali İhsan Gönül’ün eşi , Ayla, Özer,Hasan , Muammer ve Serkan Gönül’ün annesi NERİMAN GÖNÜL vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’de ikindi namazının ardından kılınacak cenaz enamazından sonra Kumbaşı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey Durak Mahallesinden Ustaoğullarından ,merhum  Sabri Özkan’nın eşi , Hasan, Ahmet ve Aşkın Özkan’nın annesi HAVİL ÖZKAN vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Durak Mahallesi Dölbetli Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenazenamazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.