VEFAT 02.12.2015

VEFAT 02.12.2015

VEFAT (02.12.2015) Ulubey Akoluk Mahallesinden , Merhum Abdullah Yeşilyurt’un eşi , Sevim ,Gülçin, Remziye , Fenziye , Mehmet ve Cengiz Yeşilyurt’un annesi FİKRİYE YEŞİLYURT vefat etmiştir.

VEFAT 02.12.2015

 
       Ulubey Akoluk Mahallesinden , Merhum Abdullah Yeşilyurt’un eşi , Sevim ,Gülçin, Remziye , Fenziye , Mehmet ve Cengiz Yeşilyurt’un annesi FİKRİYE YEŞİLYURT vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün  Ulubey Akoluk Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Akpınar Mahallesinden , Şahinoğullarından , Merhum Sami Şahin’nin oğlu, Temel, Selim, Salim , Mahmut, Niyazi ve Sadık Şahin’nin kardeşi, Nami ve Sami Şahin’nin babası HÜSEYİN ŞAHİN vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Akpınar Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Bayramlı Mahallesi , Karataş Mevkii’nden , Eminoğullarından , Merhum Yunus Aksu’nun oğlu , Kadriye Aksu’nun eşi, Hülya , Ayşe ve Murat Aksu’nun babası , Ali Kemal ,Sebahattin , Nurettin, Avni, Necmettin ,Mebrure ve Ahmet Aksu’nun kardeşi Emekli Başçavuş MUSTAFA AKSU vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi Kurul Mevkii’nde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.