VEFAT 02.11.2015

VEFAT 02.11.2015

Cumhuriyet Mahallesinden , Karamahmut oğullarından , Hüseyin Karataş’ın oğlu, Serdar, Hüseyin , Günaydın ve Firdevs Karataş’ın babası, OSMAN KARATAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camii’nde, öğle namazının ardından kı

VEFAT 02.11.2015

 
        Gülyalı Alibey Mahallesinden Resuloğulların merhum Hacı İzzet Özata’nın oğlu,İbrahim,Tevfik,İnci Özata ve Ayşe Kurucu’nun babası,Mustafa Özata ve Osman Kurucu’nun Kayınpederleri, Emekli Alibey Mahallesi Eski İmam Hatibi HACI HÜSEYİN ÖZATA vefat etmiştir.

        Cenazesi bugün Alibey Mahallesi Güneytepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Cumhuriyet Mahallesinden , Karamahmut oğullarından , Hüseyin Karataş’ın oğlu, Serdar, Hüseyin , Günaydın ve Firdevs Karataş’ın babası, OSMAN KARATAŞ vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camii’nde, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Cumhuriyet Mahallesinden , Birlik Kent Sitesi Sakinlerinden , Merhum Osman ve Merhume Emine Batuğ’un oğlu , Meltem Batuğ’un eşi , Huriye Batuğ ve Ayşe Batuğ’un kardeşi , İSMAİL BATUK vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Kozağzı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Alucra Elmacık Mahallesinden , Halis , Ömer ve Bekir Palavar’ın babası, Ahmet , Mehmet , Enes, Mitat ve İdris Palavar’ın amcası HALİL PALAVAR vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Ünye Büyük Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra   yarın       Alucra Elmacık Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.