Valilikten şeffaf ihale salonu

Valilikten şeffaf ihale salonu

Valilik bünyesinde şeffaf ihale salonu oluşturuluyor.Yaklaşık bir ay önce göreve başlayan Vali Ali KABAN, ihalelerin şeffaf yapılması amacıyla "Şeffaf İhale Salonu" oluşturduğunu söyledi.

 Valilik bünyesinde şeffaf ihale salonu oluşturuluyor.Yaklaşık bir ay önce göreve başlayan Vali Ali KABAN, ihalelerin şeffaf yapılması amacıyla "Şeffaf İhale Salonu" oluşturduğunu söyledi.

Valilikten yapılan açıklamada "Kamu idaresinde şeffaflık, açıklık ve aleniyet ilkeleri gereğince kamu kurum ve kuruluşların yapım, mal, hizmet ve danışmanlık işlerine ait ihalelerini, ihale sürecini takip etmek isteyen herkese açık tutmak isteyen istenildiği söylendi.

Özel İdare Genel Sekreterliği'nde daha önce lokal olan bölümü ihale salonu olarak inşa ettirdi ve duvarları ortadan kaldırdı. Salona kamera ile içeride yapılan görüşmeler, salonda bulunan dev ekrana yansıtılacak.

 Salonun inşaatının tamamlanmasının ardından ilk ihale yapıldı. 5 grupta 3 ihalenin yapıldığı salonda, komisyonun çalışması koridordadikler tarafından izlendi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.