Valilikte Ordu'da asayişi konuşuldu

Valilikte Ordu'da asayişi konuşuldu

2008 yılı Aralık ayı İl Emniyet Komisyonu Toplantısı, Vali Ali KABAN Başkanlığında yapıldı.

2008 yılı Aralık ayı İl Emniyet Komisyonu Toplantısı, Vali Ali KABAN Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Emniyet Komisyonu Toplantısında; İlimizde, 2008 yılı Aralık ayı içerisinde jandarma ve emniyet sorumluluk alanında meydana gelen asayiş olaylar hakkında bilgi sunumu, 2008 yılının genel bir değerlendirmesi, 2007 yılı ile 2008 yılının kıyaslanması yapılarak, gündemde olan konularla ilgili ve asayişe müessir olaylara karşı alınması gereken tedbirler gözden geçirildiği söylendi.


Vali Ali KABAN tarafından, son günlerde artış gösteren kontör dolandırıcılığına karşı vatandaşların muhtarlar, milli eğitim, diyanet ve basın aracılığıyla uyarılması, dolandırıcılığa karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için küçük el broşürleri bastırılarak dağıtılması, olumsuz hava şartlarından dolayı meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi için trafik kontrol ve denetimlerinin artırılması, denizdeki kirlenmenin ve kaçak avlanmanın önlenmesi konularında, toplantıya katılan Kaymakamlar ve kolluk kuvveti yetkililerinden gerekli çalışmaların yapılması istendi.


Vali Ali KABAN"ın Başkanlığında yapılan toplantıya, İl Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı yetkilisi, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile güvenlik birimlerinin amirleri katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.