Vali Kaban'dan komşu valiye ziyaret

Vali Kaban'dan komşu valiye ziyaret

Ordu Valisi Ali Kaban, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

Ordu Valisi Ali Kaban, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.


Valilikte gerçekleşen nezaket ziyaretinde Ordu Valisi Ali Kaban, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etmekten dolayı duyduğu büyük mutluluğu ifade ederek, "Samsun Valimiz bizim büyüğümüz. Aslında hem kendilerine iadeyi ziyaret hem de özü itibariyle kendilerinde hep gördüğüm o pozitif enerji, daha doğrusu sinerjiye dönüşen o enerjiden bir parça alabilmek için geldim.

Büyüğümüz olarak her zaman bize destek vermiştir. Maddi manevi her konuda kendilerinden istifade ediyoruz" dedi. Ordu Valisi Kaban'ın ziyaretinden şeref duyduğunu belirten Vali Güzeloğlu ise, "Önceden tanıdığımız ve alandaki başarıları ile uzmanlıklarını takdirle izlediğimiz ve valilik göreviyle birlikte Ordu'ya çok önemli değerler katacağına inandığımız dostumuzun Ordu'da göreve başlamasını büyük bir mutlulukla karşılıyorum.

Ordu, Samsun'un komşu ili, sınır ili ve kardeş ili. Samsun-Ordu ilişkileri geriden gelen çok köklü ve zengindir. Bu ilişkilerimizin bu süreçte valimizin yönetiminde ve denetiminde çok daha olumlu bir yere taşınacağını, iş birliklerimizin en üst düzeye çıkacağına dair inancım tamdır. Samsun-Ordu ilişkisi ve işbirliğinin birçok alanda doğal olmakla birlikte, çok olumlu örnekleri de vardır" diye konuştu.


Daha sonra Vali Güzeloğlu, Vali Kaban'a ziyaretin anısına üzerinde Atatürk heykeli işlemeli cam bir vazo verdi. Samsun Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Kaban da Vali Güzeloğlu'na bir hediye paketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.