Vali Gözlügöl gazetecilerle vedalaştı

Vali Gözlügöl gazetecilerle vedalaştı

Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Gazeticiler Derneği'ne veda ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Vali Gözlügöl, Ordu'da görev yaptığı süre içerisinde Ordu halkı, sivil toplumu örgütleri ve basından her türlü desteği gördüğünü belirtti.

Ordu'da herkesle sıcak ve samimi duygular içerisinde görev yaptığını ifade eden Gözlügöl, bu tür görevlerin geçici olduğunu, ancak Ordu'nun kendinde her zaman özel bir yeri olacağını kaydederek, "Devlet memuru olarak yerlerimiz değişiyor. Ama bunun en güzel yanı geride hoş bir seda bırakabilmektir. Ben Kahramanmaraşlı olmama rağmen, Ordu'da çok daha fazla tanıdık ve dost edindim" dedi.

Memuriyette görev sürelerinin bulunduğunu ve bu süre son bulduğunda herkesin görev yerlerinin değiştiğini dile getiren Gözlügöl, "Ordu'da 2 yıl gibi bir görev süremiz oldu. Bu süre içerisinde her kesime karşı çok sıcak ve samimi duygular içerisinde olduk.

Önemli olan geriye dönüp baktığınızda hoş bir seda bırakmaktır. Biz bu anlamda hoş bir seda bıraktıysak kendimizi mutlu sayarız. İnsanlar gittikleri yerden her zaman bir parça götürür, bir parça bırakır. Ordu'nun benim için çok ayrı bir yeri olacak" diye konuştu.

Görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek veren tüm Ordululara teşekkür eden Vali Gözlügöl, daha sonra gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.