Trabzon’ dan kısa kısa

Trabzon’ dan kısa kısa

Trabzon’ dan kısa kısa...

Trabzon'un Pelitli beldesinde bir kişi, silahının ateş alması sonucu arkadaşını kazaen vurdu. Beldenin Çamlıca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, O.C., kendisine ait ruhsatlı silahı ile Osman Özdemiroğlu'nu (69) kazaen sol omuzundan yaraladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özdemiroğlu, tedavi altına alındı. O.C. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

****
Trabzon'un Soğuksu Mahallesi'nde bir eve giren kişi ya da kişiler bir adet dizüstü bilgisayarın yanı sıra ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı.
Dün gece N.E.T.' ye ait eve giren hırsızlar, 1 adet dizüstü bilgisayar, 6 adet pırlanta yüzük, 3 adet altın küpe ile çeşitli ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı.

Öte yandan İskenderpaşa Mahallesi'nde bir otelde görevli R.K., odaya bıraktığı pantolonunun cebinden 700 YTL, 2 adet banka kredi kartının yanı sıra cüzdan ve sürücü belgesinin çalındığı gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.

Of ilçesi Dumlusu köyünde ise, evin dış kapı anahtarını üzerinde unutarak alış veriş için ilçe merkezine giden T.A., geri döndüğünde evin yatak odası bölümünde bulunan bin YTL değerinde ziynet eşyasının yerinde olmadığını görerek jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

****

Trabzon'da aralarında yabancı uyruklu bir kadının bulunduğu 3 kişi, "İnsan ticareti yapmak, zorla fuhuş yaptırmak" gerekçesiyle gözaltına alındı.

L.N. (26) ve N.E. (25) adlı 2 Rus uyruklu bayan, kendilerini yabancı uyruklu E.M. isimli bir bayanın kandırarak borçlandırıp zorla fuhuşa teşvik ettirdiğini belirtmelerinin ardından polis harekete geçti. Polis, olayla ilgili yabancı uyruklu E.M. ile C.Ş. ve E.E. isimli kişileri gözaltına aldı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.