Sinan Aygün serbest bırakıldı

Sinan Aygün serbest bırakıldı

ATO Başkanı Sinan Aygün, tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden tahliye edildi.

ATO Başkanı Sinan Aygün, tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden tahliye edildi.

Saat 21.30 sıralarında işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan Aygün'ü İzmit Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Zeytinci ve eşi Mine Aygün karşıladı.

Aygün'den ilk açıklama

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Sinan Aygün, "Türkiye Cumhuriyet daima payidar olacaktır. Bana 14 gündür cezaevinde çok iyi baktılar, gördüğünüz gibi çok iyiyim. Bugün çok ziyaretçim vardı. Tahliye haberini televizyondan öğrendim. Yarın Ankara Ticaret Odası'nın meclis toplantısında gerekli açıklamakları yapacağım" dedi.

Ardından cezaevinden ayrılan Aygün ve beraberindekiler, Ankara'ya doğru hareket etti.

Altıntaş da tahliye edildi
7 gündür Tekirdağ F Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan Altıntaş hakkında, akşam saatlerinde avukatlarının yaptığı itirazın kabul edilmesi üzerine tahliye kararı çıkmıştı. Altıntaş, saat 23.00 sıralarında tahliye edildi.


Avukatı Ümit Gazioğlu'nun aracı ile cezaevinden ayrılan Altıntaş, kendisini bekleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.



Eruygur ve Tolon'un taleplerine ret

Öta yandan, Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanan emekli orgeneraller Hurşit Tolon ve Şener Erguygur'un da aralarında bulunduğu 8 kişinin serbest bırakılması talebi reddedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.