Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir kişi, düğünde çıkan kavgayı ayırmak isterken kafasından bıçaklandı. Edinilen bilgiye göre, Belediye Düğün Salonu'nda bir yakınının düğün ...

DÜĞÜNDE KAVGAYI AYIRIRKEN BIÇAKLANDI
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir kişi, düğünde çıkan kavgayı ayırmak isterken kafasından bıçaklandı.
Edinilen bilgiye göre, Belediye Düğün Salonu'nda bir yakınının düğün törenine katılan Mustafa K. (34), çıkan kavgaya müdahale ederek tarafları ayırmak istedi. Bu sırada elindeki bıçağı rastgele sallayan Ali Y. (18), Mustafa K.'yi kafasından bıçakladı. Yaralanan Mustafa K., Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali Y. olaydan sonra kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZ GİRDİĞİ ARAÇTA YANLIŞLIKLA KORNAYA BASTI
Samsun'da hırsız, girdiği otomobilin içinde yanlışlıkla kornaya basınca az kalsın yakalanıyordu.
Edinilen bilgiye göre, Zafer Mahallesi Fuar Caddesi'nde bulunan bir halı saha önünde saat 21.15 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki 55 LH 276 plakalı otomobilin kapısını zorlayarak içeri girdi. Bu sırada yanlışlıkla aracın kornasına basan hırsızı fark eden halı sahada futbol oynayan otomobilin sahibi Mehmet Y. (35), hırsızı kovalamaya başladı. Hırsız kaçarak kayıplara karışırken, Mehmet Y. polise şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SAMSUN'DA 2 KİŞİ KAYBOLDU
Samsun'da meydana gelen iki ayrı olayda, biri bayan 2 kişi kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Kökçüoğlu Mahallesi'nde anneannesine gitmek için evinden ayrılan E.B. (17) kayıplara karıştı. Kızının hayatından endişe ettiğini belirten anne N.B., bulunması için polisten yardım istedi.
Bahçelievler Mahallesi'nde ise şizofreni hastası olduğu öğrenilen İbrahim Uslu (36), evini terk etti. Oğlundan 2 gündür haber alamayan Mehmet Uslu, bulunması için polisten yardım istedi.
Meydana gelen iki ayrı kayıp olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BIÇAKLI SALDIRI: 1 YARALI
Samsun'da bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi kolundan yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan Hüseyin A. (45) kolundan yaralandı. Bıçaklı saldırıyı düzenlediği iddia edilen Mehmet K. (22), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TRAFİK EKİPLERİ CEZA YAĞDIRDI
Samsun'da trafik kurallarını ihlal eden 280 araç sürücüsüne 5 bin 79 YTL para cezası yazıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine ceza yağdırdı. Yapılan denetimlerde 280 araç sürücüsüne 50 bin 79 YTL para cezası verilirken, 21 araç trafikten men edilip, 1 sürücü mahkemeye sevk edildi. Ceza yazılan sürücülerden 7'sinin alkollü, birinin ise ehliyetsiz araç kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.