Özel İdare mühendis alacak
Ordu İl Özel İdaresi bünyesinde tam zamanlı sözleşmeli çalışacak 6 mühendis alınmasına karar verildi.
Ordu İl Özel İdaresi bünyesinde tam zamanlı sözleşmeli çalışacak 6 mühendis alınmasına karar verildi.
İl Genel Meclisi Ocak ayı üçüncü birleşim toplantısında, İl Özel İdare'de tam zamanlı sözleşmeli çalışmak üzere 6 mühendisin çalıştırılması ve aylık ücretlerinin belirlenmesine yönelik İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi görüşüldü.
Uzun süren müzakereler sonucunda 6 yeni mühendisin alınarak her birinin aylığının bin 740 TL olarak belirlenmesine karar verildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, imza yetkisine sahip bu sayıda mühendise son derece ihtiyaç duyduklarını belirtti. Mühendislerin alınması konusunda henüz bir kriter belirlemediklerini ve özel bir sınav yapmayacaklarını ifade eden Yılmaz, "Şuan devam eden bir coğrafi bilgi sistemimiz var.
Biz Ordu'da bütün yol ağını kayıtlara geçiriyoruz. Bu çok ciddi bir çalışma. Bunu şuan 2 ekibimiz yürütüyor. Dolayısıyla çalışan ekibimizi 3'e çıkartmak istiyoruz. Şuan için bu mühendislerden 4 tanesini inşaat mühendisi olarak düşünüyoruz. Önceliklerimiz ve yapılacak işler belli. Bu çerçevede alınacak yeni arkadaşlar ile çok daha hızlı yol alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.