Orduspor hocası iddialı konuştu

Orduspor hocası iddialı konuştu

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Orduspor’da teknik direktör Ahmet Suphi Evke ‘Cesaretliyim, hiçbir şeyden çekinmiyorum. Beni bu kadar iddialı konuşturan, yönetimin işe dört elle sarılması ve futbolcu kadrosunun yeterliliğidir dedi.

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Orduspor"da teknik direktör Ahmet Suphi Evke "Cesaretliyim, hiçbir şeyden çekinmiyorum. Beni bu kadar iddialı konuşturan, yönetimin işe dört elle sarılması ve futbolcu kadrosunun yeterliliğidir dedi.

Tek başına yetkili olarak ilk kez Ordusporda teknik direktör olarak görev yapacak olan Ahmet Suhpi Evke, "Ben cesaretliyim, hiçbir şeyden korkmuyorum, çekinmiyorum. Beni bu kadar inançlı ve iddialı konuşturan, yönetimin bu işe dört elle sarılması, futbolcu kadrosunun yeterliliği ve idmanlardaki yüksek performanslarıdır.

Hepimiz bir düşünüyoruz ve hepimizin tek hedefi var, "o" da zirve. Şampiyonluk için kenetlendik ve bu yolda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu ekiple birlik beraberlik olduğu taktirde Ordusporu hak ettiği Süper Lige taşıyacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.