Ölen Valilik personelinin ailesine yardım kampanyası

Ölen Valilik personelinin ailesine yardım kampanyası

Ordu Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta iken 05.07.2008 tarihinde geçirdiği kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden İmdat ÇELİK’in ....

Ordu Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta iken 05.07.2008 tarihinde geçirdiği kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden İmdat ÇELİK"in eş ve çocuklarına maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak amacıyla  yardım kampanyası başlatılacağı öğrenildi.

Valilikten yapılan açıklamada; Valilik İl İdare Kurulu Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta iken, 05.07.2008 tarihinde geçirdiği elim bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden İmdat ÇELİK"in geride kalan eş ve çocuklarına maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak, sıkıntılarını hafifletmek ve aileye sahip çıkmak amacıyla 24 Temmuz 2008 tarihi itibariyle yardım kampanyası başlatıldı denildi. 


Tüm Türkiye genelinde 6 (altı) ay süre ile yürütülecek Yardım Kampanyası için Türkiye Vakıflar Bankası Ordu Şubesinde 007292340176 nolu YTL. hesabı açıldı.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.