ÖDÜ senatosu Fatsa Yüksekokulunu konuştu

ÖDÜ senatosu Fatsa Yüksekokulunu konuştu

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Fatsa'da yaptıkları senato toplantısında aldıkları en önemli kararlardan bir tanesinin de Fatsa Meslek Yüksekokulu'nun taşınması...

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Fatsa'da yaptıkları senato toplantısında aldıkları en önemli kararlardan bir tanesinin de Fatsa Meslek Yüksekokulu'nun taşınması, kullanılmayan binaların ve lojmanların tadilatının yapılması olduğunu söyledi.


Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilen senato toplantısında yüksekokulların sorunlarının görüşüldüğünü ifade eden Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, "Senatomuzun buralardaki güzellikleri ve çirkinleri görebilmesi için yerinde toplantılar gerçekleştiriyoruz. Mesudiye Sağlık Meslek Yüksekokulumuza gittik, daha sonra Ünye'ye ve son olarak da Fatsa'da bu toplantıyı yapıyoruz. Gündem maddelerimizden en önemlisi Fatsa Meslek Yüksekokulu ile ilgili maddemiz. Bu konuda senatomuz en sağlıklı şekilde karar verecektir.

3 tane eski kademe binaların projelendirme aşaması bitti. Metrajlama ve ihaleye çıkma zamanı geldi. Nasıl ki şu anda içerisinde bulunduğumuz binayı harabe bir yapıdan bu hale getirdiysek, orayı da yaşanabilir hale getireceğiz. Planlarımızın içerisinde lojmanlarımızın tadilatı var" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.