Kadın çiftçiler yarışıyor

Kadın çiftçiler yarışıyor

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından ilk kez 2004 yılında düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” adlı bilgi yarışması il finali yarın saat 14.00’da İl Tarım Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından ilk kez 2004 yılında düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” adlı bilgi yarışması il finali yarın saat 14.00"da İl Tarım Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

“Kadın Çiftçiler Yarışıyor” bilgi yarışmasında amaç, kadın çiftçilere götürülen eğitim-yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu geliştirmek olduğu söylendi.

Bilgi yarışmasında Gülyalı, Çaybaşı, Gürgentepe, Kabadüz, Ulubey ve Gölköy ilçelerinden 1"er grup, Ünye ilçesinden 2 grup ve Merkez ilçeden 5 grup olmak üzere toplam 13 grup kadın çiftçi yarışacak.

İkişer kişiden oluşan gruplar arasında birinci olan grup İlimizi, 29 Nisan 2008 tarihinde yine İlimizde yapılacak olan Bölge Finalinde temsil etmeye hak kazanacak.

Yarışma sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.