Horlak birliği Enver Yılmaz' ı ziyaret etti

Horlak birliği Enver Yılmaz' ı ziyaret etti

AKP Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu'nun en ünlü yaylası Çambaşı'nın zirvesinde Karagöl mevkisinden alınarak merkeze bağlı 36, Kabadüz ilçesine bağlı 9 ve Ulubey ilçesine bağlı 6 köy olmak üzere toplam 51 köye cazibeli su getirilmesi olan 'Horlak Proj

AKP Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu'nun en ünlü yaylası Çambaşı'nın zirvesinde Karagöl mevkisinden alınarak merkeze bağlı 36, Kabadüz ilçesine bağlı 9 ve Ulubey ilçesine bağlı 6 köy olmak üzere toplam 51 köye cazibeli su getirilmesi olan 'Horlak Projesi' için oluşturulan birliğin yöneticileri ile görüştü.

Çambaşı Horlak İçme Suyu Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, parti binasında AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz'ı ziyaret ettiler. 35 bin kişiyi kapsayan ve 51 köyün içme suyu ihtiyacını karşılayan proje ile ilgili sorunları dinleyen Enver Yılmaz, Ankara'daki ilgili kuruluşları arayarak projenin uygulanabilirlilik durumunu öğrendi.

 Birlik üyeleri ile konuyu ele alan ve bundan sonraki süreçte yapılması gereken politikaları belirleyen Yılmaz, konuyu Ankara bazında da takip edeceğini belirtti.

2000 yılında gündeme getirilen Horlak Projesi'nin 2005 yılında yapılan ihalesi, başlangıç noktası olan su kaynağının debisinin yeterli olmadığı gerekçesiyle Ordu Valiliği tarafından iptal edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.