Eyüp Fatsa Ordu' da

Eyüp Fatsa Ordu' da

AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ergenekon Soruşturması'yla ilgili, "Bunlar yaşanması gereken şeylerdi, bugün yaşamasaydık yarın yaşardık" dedi.

AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ergenekon Soruşturması'yla ilgili, "Bunlar yaşanması gereken şeylerdi, bugün yaşamasaydık yarın yaşardık" dedi.

Milletvekili Eyüp Fatsa, memleketi Ordu'da ziyaret ettiği Ünye Belediyesi'nde yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi. Fatsa, "Yaşanan olaylar kimsenin heyecanını, ülkenin geleceği adına, hizmetler adına ve çocuklarının, torunlarının geleceği için umutlarını kırmasın. Türkiye ve Türk demokrasisi bu süreçten çok güçlü olarak çıkacaktır.

Bunlar yaşanması gereken şeylerdi, bugün yaşamasaydık yarın yaşardık. Bugününü kaybeden yarınını da kaybeder, inşallah yarını kaybetmeyiz. Yani her şey iyi, felaket
tellallığı yapanlar var.

Türkiye'de karamsarlık kaos tabloları çizmeyeçalışanlar var. Ama hepsinden öte bütün bunların karşısında güçlü bir lider ve güçlü bir siyaset var. Her şey kontrol altında, kimse endişeye kapılmasın" diye konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından yapımı devam eden Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile birlikte inceleme yapan Milletvekili Eyüp Fatsa, "Burası sadece Ordu'nun değil, tüm Karadeniz'in en hareketli bir yeri. Şehirler meydanlarıyla anılır, bu meydanda gördüğüm kadarıyla yine bölgenin en büyük meydanlarından biri olacak. Burası hem yeşil doğası hem de meydanıyla da ön plana çıkacak bir şehir olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.