Enver Yılmaz bunu hep yapıyor

Enver Yılmaz bunu hep yapıyor

Ordu medyası yollardır istiyordu, yap(a)madılar... Enver Yılmaz 6 yıldır vekildi, yaptıramadı... Ertuğrul Günay 3 ay da halletti.... Bakan susuyor Enver Yılmaz Semere toplamaya çalışıyor...

Ordu medyası yıllardır istiyordu, yap(a)madılar... Enver Yılmaz 6 yıldır vekildi, yaptıramadı... Ertuğrul Günay 3 ay da halletti.... Bakan Susuyor Enver Yılmaz semere toplamaya çalışıyor...

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, 18 yıldır gündemde olan kültür merkezinin yatırım programına alındığını açıkladı.
   Milletvekili Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, Ordu'nun tarihi ve kültürel değerlerini güzelleştirmek amacıyla birçok projenin 2008 yatırımları içerisine alındığını söyledi. ,

  Orduluların uzun süredir beklediği turizm yatırımlarında son aşamaya gelindiğini belirten Yılmaz, Plaj mevkisinde arsası ayrılan yere kültür ve kongre merkezi yapılacağını belirten Yılmaz, "Kültür ve Kongre Merkezi Projesi, Devlet Planlama Teşkilatı'ndan (DPT) geçmiş ve 2008 yatırım planlarına alınmıştır" dedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Osmanlı, Rum ve Ermeni mimarili evlerin bulunduğu Menekşe Sokak'ta tüm yapıların aslına uygun yeniden inşa edilmesiyle ilgili 175 bin YTL proje bedeli ayrıldığını da kaydeden Yılmaz, bu sokağın kamulaştırılmasının tamamlandığını ve 5 evle ilgili proje çalışmalarının başladığını ifade ederek, "Menekşe Sokak projesiyle birlikte sokak rehabilitasyonu projesi gündeme geldi.

  Kültür ve Turizm Bakanlığı ile eşgüdüm halinde bu çalışmayı da başlattık.( Enver Bey bilmediğimiz bir kurumun başında mı yoksa? !!!)

 Menekşe Sokak'ta yapılacak çalışma Ordu'daki tarihi dokunun korunması ve yaşatılmasında önemli bir başlangıç olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.