Çamlı' da yol yapım çalışmaları

Çamlı' da yol yapım çalışmaları

Ordu'nun Korgan ilçesi Çamlı beldesinde Çamlı-Korgan yolunun ikinci kat asfaltının tamamlandığı ve Çamlı-Çatalpınar yolunun stabilize çalışmalarının tamamlanarak asfalta hazır hale getirildiği bildirildi.

Ordu'nun Korgan ilçesi Çamlı beldesinde Çamlı-Korgan yolunun ikinci kat asfaltının tamamlandığı ve Çamlı-Çatalpınar yolunun stabilize çalışmalarının tamamlanarak asfalta hazır hale getirildiği bildirildi.

Çamlı Belediye Başkanı Sebahittin Bol, ana güzergahlardan olan Çamlı-Tepe Mahalle yolunun da BELDES programı çerçevesinde stabilize ihale aşamasına geldiğini belirterek, "Çamlı-Korgan arasında 6 kilometrelik anayolumuz birinci kat asfalt üzerine ikinci kat asfalt tamamlandı. Beldeyi ilçeye bağlayan yol artık ulaşım için daha da iyi bir duruma geldi.

2004 yılında yine kendi dönemimizde birinci kat asfaltı yapılan yol zaman zaman ağır geçen kış şartları nedeniyle bozulmuştu ve bunun için sık sık yama yapılarak ulaşım sağlanıyordu. Çamlı-Çatalpınar 10 kilometrelik yolu zemin dolgusu ve dağ malzemesiyle stabilizesi tamamlandı. Çamlı'yı Çatalpınar üzerinden 30 kilometre sonra Fatsa"ya bağlayan yol özellikle kış şartlarında bizim için çok önemli oluyor. Bu yol tamamlandığında Çamlı-Fatsa arası 30 kilometreye düşecek" dedi.

Çamlı beldesinde yaşayan halkın, daha müreffeh ve huzur içinde yaşayabilmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını, belde halkının hayat standardını yükseltmeye gayret ettiklerini söyleyen Başkan Bol, "Ulaşım konusunda bu yıl ki programımız içerisinde Çamlı beldesinin en önemli ana önceliklerimizden biri olan 7 kilometrelik Çamlı Tepe mahalle yolu BELDES programına alındı.

Bu yol tamamlandığında Korgan ilçesini Kabataş Çamlı üzerinden ve Alankent beldesine bağlayan önemli bir yol ağı ulaşıma açılacak. Belediye olarak ulaşım konusuna çok önem veriyoruz. Çamlı- Güney mahallemizin Çorak mevkisinin kanayan bir yarası olan altyapı kanalizasyon hizmetleri çevre ve insan sağlığı için çok önemli.

Buranın altyapı hizmeti kanalizasyon şebekesi yapımı için projelendirme işi tamamlandı. Ulaşım ve yol konusundaki hizmetlerimiz bundan sonra daha da hızlı bir şekilde devam edecek. Halkımızın yaşam standartlarının yükselmesi için tüm imkanları sonuna kadar zorlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.