Bülbül Deresi'nde son durum

Bülbül Deresi'nde son durum

Bülbül Deresi için hazırlanan projenin ilk etabının bittiği, çalışmaların sürdürüldüğü ve yerinde yapılan incelemlere devam edildiği açıklandı.

Bülbül Deresi için hazırlanan projenin ilk etabının bittiği, çalışmaların sürdürüldüğü ve yerinde yapılan incelemlere devam edildiği açıklandı.

     Ordu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Bülbül Deresi ile ilgili başkan Torun şu açıklamalarda bulundu.

   Başkan Seyit TORUN Bülbül Deresinde yakalanan başarılı çalışmanın derenin üst bölgelerindeki kaçakların önüne geçilerek korunduğunu belirtti.

     Ordu Belediyesinin Bülbül Deresinde sürdürdüğü ve ilk etabı tamamlanan projenin başarı ile uygulamaya geçmesi vatandaşları memnun ederken, Başkan Seyit TORUN, geçmişten beri gelen kanal kaçaklarının önüne geçildiğini, ancak hassasiyetin bundan sonrada devam edeceğini söyledi. Zaman zaman Bülbül deresinin üst bölgelerinde incelemeler yapan Başkan TORUN, olası problemlere karşı tedbiri elden bırakmıyor.

         Geçmişten gelen büyük problemleri çözerek Bülbül Deresinin son haline geldiğini ifade eden Başkan TORUN, “Yapılanı korumak hepimizin görevi. Dereye akan kaçak kanallar yıllardır bölgenin kangreni gibiydi. Biz bu kangreni ortadan kaldırdık. Ancak bunu mevcut hali ile geleceğe taşımak tüm vatandaşlarımızın katılımı ile olur. Oluşan görsel manzara büyük beğeni topladı.Bu projeyi üst bölgelere de taşımak istiyoruz.”dedi. Dereye kaçak olarak bağlanan hatların ortadan kaldırıldığını söyleyen Başkan TORUN, bazen dereye atılan atık malzemelere rastlandığını bununda kendilerini çok üzdüğünü, vatandaş olarak karşılıklı uyarıldığında derede problem yaşanmayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.