Başkan Torun’a Ödül Yağıyor !!!

Başkan Torun’a Ödül Yağıyor !!!

Belediye Başkanı Seyit Torun oportünizmini her yerde uygulamaya bayılıyor... Merakımızı yenemeyerek soruyoruz Diyanet Sendikasına hangi destekleri verdi de ödül aldı.

Belediye Başkanı Seyit Torun oportünizmini her yerde uygulamaya bayılıyor...  Merakımızı yenemeyerek soruyoruz Diyanet Sendikasına hangi destekleri verdi de ödül aldı. Şehir ve Başkan Dergisi"nin seçtiği iki 1.başkandan birisi olan Seyit Torun (diğeri de Amasya Belediye Başkanı) Şehir ve Başkan Dergisi"nden kaç adet “temin ederek” dağıtımını sağladı.

 Ordu Belediyesi"nin resmi internet sitesinde yayınlanan konuyla ilgili haberler: 

Türk Diyanet Vakıf Sen Ordu Şubesi'nden ödül

  Tesk Otelde Türk Diyanet Vakıf Sen Ordu Şubesi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katılan Başkan Seyit TORUN"a yaptığı çalışmalar ve Sendikaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Sendika Başkanı Bekir KARAKIŞ, Başkan TORUN"u her zaman kendilerinden biri olarak gördüklerini ve her türlü etkinlik ve çalışmada kendisinden destek aldıklarını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, İl Müftüsü Veysel ÇAKI, İl Müftülüğü çalışanları ve sendika üyelerinin katıldığı yemek"te kendisine sunulan plaketi kabul eden Başkan TORUN, toplumun her kesimini kucakladıklarını ve bu ülkenin birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacı olduğunu belirtti.

                                 

  Gerçekleştirilen yemeğe davet edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Seyit TORUN, “Sizlerin ilgi ve alakası ile çalışmalarımızı sürdürüyor, Ordu"ya hizmet veriyoruz. Ülkemizin daha modern ve yaşanabilir olması için güç birliğine ve çok çalışmaya ihtiyacımız var” dedi. 
        

   Amasya"dan da ödül geldi
Amasya Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde Karadeniz Bölgesindeki 275 gazetecinin oyları ile seçilen Belediye Başkanları ödüllerini aldı.Yarışma Büyükşehir, il, ilçe ve belde Belediye Başkanları dallarında yapıldı.

                   
Yapılan oylamaya göre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ Büyükşehir Belediye Başkanı,Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN ve Amasya Belediye Başkanı İsmet ÖZARSLAN ise İl Belediye Başkanı seçildi.
   Ödül törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra oy kullanan gazeteciler ve Amasya Valisi Celalettin LEKESİZ"de katıldı.
   Ödülünü almak için kürsüye çıkan Başkan Seyit TORUN, memnuniyetini ifade ederken, kendisini bu ödüle layık gören gazetecilere teşekkür etti.

  Yaptıkları hizmetlerin özellikle gazetecilerden taktir görmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Seyit TORUN “Bu ödülü tüm Belediye çalışanları adına alıyorum. Elde ettiğimiz başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür” dedi.

Sigarasız Yaşam Derneğinden de ödül

Başkan Seyit TORUN"un makamında gerçekleştirilen törende bir açıklama yapan Derneğin Almanya Temsilcisi Mehmet ŞAŞMAZ, dünyanın en büyük sorununun sigara olduğunu ve Oksijende marka olmuş Ordu"da yaşayanların bu illetle mücadele etmesi gerektiğini söyledi. ŞAŞMAZ yaptığı konuşmada “ Yılda ülkemizde 117 bin, Almanya"da 120 bin dünyada da 4.5 milyon kişi sigaradan hayatını kaybediyor.

Bu da Türkiye"de her gün 50 kişilik 7 otobüs dolusu yolcunun trafik kazası geçirip hayatını kaybetmesi demektir. İçerisinde 4040 "tan fazla zehir bulunan böyle bir illeti çocuk emziği gibi ağzımızda bulundurmak Oksijen kenti Ordululara yakışmıyor. İnsan haklarına karşı, tabiata karşı ve demokrasiye karşı en büyük düşman olan sigarayı kullanmak çok yanlış. Bu sorumluluk dahilinde Orduda yaşayan herkes bu illetle mücadele etmeli. Bu mücadelede önderlik yapan başta Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza, ardından Belediye çalışanları ile tüm kurumlardaki destek verenlere sonsuz teşekkür ediyorum “ dedi.

Başkan Seyit TORUN ise Sigaranın insana ve topluma verdiği zararın sayılamayacak kadar fazla olduğunu ve kendisinin de sigara içmediğini söyledi.

   Mehmet ŞAŞMAZ"ın bu duyarlı davranışına destek verdiğini belirten Başkan TORUN, binlerce insanın canına mal olan sigaranın dikkatle ele alınması ve kullanıcıların bilinçlendirilmesi gerektiğini açıkladı. Eşi adına Belgeyi alan Başkan Seyit TORUN eşinin de sigarayı bıraktığını ve bundan büyük memnunluk duyduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.