Balayıları 15 Gün Sürdü...

Balayıları 15 Gün Sürdü...

Acı haberi Ordu'daki babasının evinde öğrenen Yeşim Doğan, 7 ay önce evlendikten 15 gün sonra göreve giden eşini bir daha görmediğini belirterek sinir krizi geçirdi.

EVLENDİKTEN 15 GÜN SONRA EŞİNİ GÖREVE UĞURLAMIŞTI

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin, PKK'ya karşı Irak topraklarında başlattığı kara harekatında Jandarma Kıdemli Üstçavuş 29 yaşındaki Hüseyin Doğan"ın şehit olduğu haberini Ordu'daki eşi ve yakınlarını yasa boğdu. Acı haberi Ordu'daki babasının evinde öğrenen Yeşim Doğan, 7 ay önce evlendikten 15 gün sonra göreve giden eşini bir daha görmediğini belirterek sinir krizi geçirdi.

Geçtiğimiz yıl 6 Temmuz'da Ordu'da 28 yaşındaki Yeşim Doğan ile evlenen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Hüseyin Doğan, 15 gün sonra Şırnak'taki görev yerine gitti. Kuzey Irak'ta sürdürülen kara harekatında Jandarma Kıdemli Üstçavuş Hüseyin Doğan"ın bugün şehit olduğu haberi, Ordu'nun Akyazı Mahallesi"nde ailesiyle birlikte kalan eşi Yeşim Doğan ve yakınlarına üzüntüye boğdu. Eşi ile evlendikten sonra sadece 15 gün birlikte kalan Yeşim Doğan"ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Sinir krizi geçiren Yeşim Doğan, iğne yapılarak sakinleştirildi. Genç kadının annesi Serpil ve babası Tahsin Özcanlı da kızlarına sarılarak gözyaşı döktü. Özcanlı ailesinin evi taziyeye gelen yakınlarıyla dolup taştı.

Şehit Kıdemli Üstçavuş Hüseyin Doğan"ın, evinin bulunduğu Ankara'da toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.