Bakan Günay'dan yaralı polise yardım

Bakan Günay'dan yaralı polise yardım

Günay, geçişinin yönlendirildiği güzergahta bir aracın çarpması sonucu yaralanan trafik polisiyle ambulans gelene kadar ilgilendi.

Forum Çamlık AVM'nin açılışı için Denizli'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, geçişinin yönlendirildiği güzergahta bir aracın çarpması sonucu yaralanan trafik polisiyle ambulans gelene kadar ilgilendi.

Bugün akşam saatlerinde Forum Çamlık AVM'nin açılışı için Denizli'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, alışveriş merkezinde Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Forum Çamlık AVM'yi kısa bir süre dolaşan Bakan Günay, daha sonra şehir merkezine hareket etti. Bakan Ertuğrul Günay'ın geçiş yapacağı Lise Caddesi'nde trafiği yönlendiren trafik polisi Ramazan Çelik, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Yerde hareketsiz yatan polis memuruna ilk müdahaleyi meslektaşları yaparken, telsiz anonslarından kazayı öğrenen Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da olay yerine geldi. Bu sırada Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve beraberindeki heyet, kaza bölgesine geldi. Bakan Günay, kazanın olduğunu öğrenince aracını durdurarak yaralı polis memurunun yanına geldi.

Yerde yatan polis memuruna durumunu sorarak bilgi alan Günay, ambulansın gelip gelmediğini sordu. Ertuğrul Günay, ambulansın gelmesiyle polis memurunun ambulansa
kadar götürülmesini bekledi.

Bakan Günay, ambulansın hastaneye gitmesinin ardından programına devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.