Bak sen şu işe! kene fuhuştan oluyormuş!

Bak sen şu işe! kene fuhuştan oluyormuş!

Karabük’ün Efatani İlçesi Müftüler Köyü’nde yaşayan ve kene tarafından ısırılan Zülbiye Tunç (75), 4 gün önce Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Karabük"ün Efatani İlçesi Müftüler Köyü"nde yaşayan ve kene tarafından ısırılan Zülbiye Tunç (75), 4 gün önce Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Tunç, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının cenaze namazı öncesi emekli imam ve Kur"an kursu hocası Muharrem Tokgöz"ün yaptığı konuşma tartışma yarattı.

Emekli imam Muharrem Tokgöz şunları söyledi: “Cenab-ı Allah ufacık bir böcekle koca bir bedeni yok eder. Allah diyor ki, dünyada bazı husumetler artınca kavimlere bazı cezalar, bilinmedik hastalıklar verilir.

Dünyada fiili ve sözlü fuhuşlar arttıkça, bu tür belalar başımıza musallat olur. Cenab"ı Allah gökten taş yağdırmadan küçük bir şeyin yarım miligram salgıladığı zehirle koskoca vücudu yok ediyor.

Allah kudretine teslim olmaktan başka çare yok. Bunlardan kurtulmamız için Allah"ın kurallarına uyalım, maneviyata önem verelim. Bu tür hastalıklarla mücadele etmemiz için iki yol var. Birincisi sağlık kuralları, ikinci Allah"ın maneviyatına yönelmek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.