B.klu derenin açılışı yapıldı

B.klu derenin açılışı yapıldı

Ordu'da 'bo.lu dere' olarak anılan, ve duvarları düzenlemesinin, bir kaç süslü fıskıye yapılmasının ve zeminine beton dökülmesinin dışında hala denize bağlanan kısmında kanalizasyon atıklarının birikerek çevreye eskisi gibi koku yaymaya devam eden Bülbül

Ordu'da 'bo.lu dere' olarak anılan ve duvarlar düzenlemesinin, bir kaç süslü fıskıye yapılmasının ve zeminine beton dökülmesinin dışında hala denize bağlanan kısmında kanalizasyon atıklarının birikerek çevreye eskisi gibi koku yaymaya devam eden Bülbül Deresi'nin açılışı yapıldı.

                    
 En az 700 bin YTL masraf edilerek dere zeminine beton dökülerek yani derenin doğal dengesini bozarak ıslah çalışması yürüten Belediye üstte yaptığı fıskıyelerın ve duvarların açılışını yaparken Bülbül Deresi'nin denzie bağlandığı noktada dere yüzeyine çıkan lağım katmanını görmezden geliyor.

  Göreve geldiğinde "Bülbül Deresi'ni aslına dönüştüreceğiz" sözünü veren Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, geçen yıl başlattığı ıslah çalışmalarında dereye akan kanalizasyon kaçaklarını tamamen kapatıldığını söylerken her sene bu aylarda dereden yayılan kanalizasyon kokusu bu sende yine etrafa yayılmaya başlayarak yanından geçenlere ciddi derecede rahatsızlık veriyor.


Yapılan açılışa kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra DSP Genel Başkanı DSP Genel Başkanı Zeki Sezer katıldı.

 

 

             


Açılış yapıldıktan sonra butonuna bastıktan sonra vatandaşlarla birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Açılışta havai fişek gösterileri ve ışık oyunları gerçekleştirildi. Sezer açılışın ardından Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum